BACK TO COOL: A legjobb éjszakai hajregeneráló készítmények

hajpakolás

Az ősz kiváló időszak a relaxálásra és külsőnk minőségi ápolására. Nagyon fontos, hogy a hajunkról se feledkeznünk meg! A forró nyári napsütés és a klóros víz nagyon megviseli a hajat. Megérdemel az új szezonban egy mélyen regeneráló kényeztetést. 

Határozottan jót tesz a hajnak, ha hetente egyszer 15-20 percnyi időtartamra regeneráló pakolást teszünk rá. Azonban, ha valóban intenzíven szeretnénk regenerálni a száraz, sérült vagy festett hajunkat, tápláló éjszakai hajpakolást vagy hajolajat vigyünk fel rá.

Viszonylag sok időt töltünk alvással, így miért ne használnánk ki ezt az időt a hosszabb hatóidejű hajápoló készítmények alkalmazására? Amíg alszunk, a hajunk megkap minden olyan tápanyagot, amire szüksége van ahhoz, hogy ismét rugalmas, fénylő és erős legyen.

A gyönyörű haj folyamatos ápolást igényel: minőségi készítményekkel történő mosást, hajvégek rendszeres visszavágását, és nem utolsó sorban táplálást és folyadékpótlást. Válasszon magának éjszakai regeneráló hajpakolást vagy balzsamot, takarékoskodjon az idejével és kísérje figyelemmel a szemmel látható eredményeket!

Honnan tudja, hogy melyik éjszakai hajregeneráló pakolás és balzsam a legjobb? Íme 3 top készítmény!

1) Alterna Caviar Treatment

Amennyiben éjszakai regeneráló hajpakolást keres, az Alterna Caviar Treatment jelentheti a legjobb választást! Ez a hatékony kezelés helyreállítja a sérült haját, visszaadja vitalitását és megelőzi a károsodását. Azonnal felszívódik és nem hagy zsíros foltot a párnán. Reggel könnyedén le tudja vízzel öblíteni. Használja legalább heti két alkalommal, és az eredmény hamarosan láthatóvá válik.

2) Gestil Wonder 

A Gestil Wonder egy olyan erős hajregeneráló, mely az éjszaka folyamán még a nagyon sérült, kémiailag kezelt és festett hajat is hatékonyan táplálja. A készítmény megakadályozza a hajvégek töredezését és helyreállítja a haj lágyságát és teltségét. Rendszeresen alkalmazva visszaállítja a sérült haj természetes állapotát.

3) NIOXIN Intensive Treatment

Ébredjen erősebb és dúsabb hajjal! Az innovatív NIOXIN Intensive Treatment készítmény csökkenti a hajhullást és visszaadja a haj erejét. Egyik alkotóeleme a Nioxydine24, mely a fejbőrben lévő szabadgyökök semlegesítésével segíti a haj sűrűbbé válását. Alkalmazásával a haj erősebbé és szilárdabbá válik, és az Ön frizurája is dúsabb lesz.