Az Unique egyedi bio kozmetikát ki kell próbálnia!

A Bio kozmetika a fénykorát éli, ezért most bemutatjuk Önöknek a következő érdekes bio márkát, az Unique - ot. Az Unique márka Dániából származik, ahol 15 évvel ezelőtt alapították meg, a gyártó mottója pedig - amely egyébként minden Unique csomagoláson megtalálható - „Termékeink szeretettel, szenvedéllyel és lelkiismereteséggel készültek. Használja örömmel.“

bio kozmetika

Az Unique kozmetika 99 % - ban természetes összetevőket tartalmaz, gyártásához helyi alapanyagok vannak felhasználva (vagyis Dán), elsősorban biogazdálkodásokból, amelyekhez Dániában könnyen hozzá lehet férni és nagymértékben a Unique termék összetevőiben is megtalálhatóak. Gazdag fehérjékben, vitaminokban, ásványokban és zsírokban is. Ezeknek jótékony hatásai vannak a bőrre és a hajra is. A tejsavó helyettesíti a vizet, amelyet a kozmetikai iparban nagy mértékben használnak. Ez a megoldás sokkal környezetbarátabb és hatékonyabb. A tejsavón kívül az Unique termékek más rendkívüli, természetes összetevőket is tartalmaznak, amelyek az ismert francia társaság, az EcoCert által hitelesítve vannak. Ilyenek például a dán tej, búzavirág víz, alkohol (szerves búzából), napraforgóolaj, shea vaj, Aloe vera, borsmenta és a következő kivonatok: bodzavirág, hanga, gyermekláncfű, nyírfa, csalán, zsurló. Továbbá a termékek nagy része minimálisan 20 % fair trade összetevőt is tartalmaz (például Shea vaj Ghánából, Aloe vera Dél - Amerikából). Az, hogy az Unique - ot nem tesztelik állatokon, talán meg sem kell említeni. Nos mit mond, ugye érdemes egy ilyen kozmetikát kipróbálni? Mi már kipróbáltuk, és a kiválaszott termékekről rövid áttekintéssel kedveskedünk Önöknek. 

Cornflower Body Wash tusfürdő búzavirág kivonattal 250 ml - es kiszerelésben - a bio tusfürdőben az illata a legjobb. Búzavirág vizet tartalmaz, amely a mezei virágok könnyed és tiszta illatára emlékeztet. Bár kevésbé habziik, mégis nagyon kellemes.

Unique Sustainable Luxury sampon a dús hajért 250 ml - es kiszerelésben - finom szálú hajam van, amely könnyen elveszíti a dús hatását, viszont a sampon használata után sokkal gazdagabb lett. A természetes összetevők biztosítják a hajnak szükséges tápanyagokat, a sampon illata pedig a frissen vágott mentára hasonlít - már csak ezért az illatért is megéri ezt a sampont használni! A menta illat felébreszti Önt és energiát ad.

Unique Sustainable Luxury gyógyító ápolás a festett hajra 250 ml - es kiszerelésben - vigye fel a terméket nedves hajra és hagyja 5 - 10 percig hatni. Kellemesen meglepett a könnyű összetétel, amely nem terheli a hajat és nem lesz tőle lelapult sem. Ráadásul könnyen le lehet öblíteni és általa a hajat tökéletesen ki lehet fésülni. A shea vajnak köszönhetően a haj nem lesz száraz. Hidratál és a hajszín is gyönyörűen fényes lesz. Ez az ápolás a hajszárító, a hajsütővas és a hajvasaló hőjével szemben is védi a hajat.

Unique Sustainable Luxury Leave - in kondicionáló 150 ml - es kiszerelésben - megkönnyíti a kifésülést, védi a hajat a meleggel szemben és a hajszín intenzitását is megőrzi. Ez a kondicionáló egy spray, amelyet elég rápermetezni a hajra, majd kifésülni, megszárítani és általa a haj tartása kiváló lesz, valamint ragyogóan fényes is. A kondicionálónak köszönhetően a haj tartja a formáját, még akkor is, ha nincs ideje megszárítani a haját. Ráadásul nagyon jó az illata is.

Unique Sustainable Luxury spray tengeri sóval 150 ml - es kiszerelésben - alkalmazza a végső forma kialakítására. A tengeri só nem terheli le a hajat, viszont dússá és enyhén kócossá teszi. A tengeri sónak köszönhetően a haj formája tartós.