Az év színe 2019-ben: a korallpiros. Tudjuk, hogy hogyan kell viselni!

Már pár hete köztudott, hogy a Pantone színe 2019-ben a Living Coral, azaz a vörös, narancssárga és rózsaszín között egyensúlyozó, élénk korallpiros lesz. Energiát, életbe vetett optimizmust, de kényelmet és jó hangulatot is hivatott hozni idén a napjainkba. Minden ruhatárban „meg kell jelennie“. Élénkebbé teszi majd a környezetünket, és természetesen a sminkben is fantasztikusan mutat!

korallpiros

A sötét hajúak számára a korallpiros szín remek választás, mert szó szerint beragyogja őket. Ugyanakkor, főleg meleg szőke árnyalat esetén, a szőkéknek sem kell félniük tőle. Ők minél teltebb korallpiros színt használnak, annál jobb. Talán egyedül a vörös hajúaknak okozhat gondot. Nekik a korallpiros ruha nem a legjobb választás, így bőven elég, ha az év színe mondjuk a kiegészítőiken vagy a sminkjükön jelenik meg.

Korallpiros lakk

A „flörtölést“ a korallpiros színnel körömlakkozással is kezdheti. Idén minden bizonnyal az összes márkánál megjelenik majd ez a szín, de pl. a Rimmel kínálatában már most is kapható. Ráadásul a 60 seconds Flip Flop (Coral Blush árnyalat) hihetetlenül gyorsan szárad, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a tartása is kiváló. A Chanel Le Vernis is rendelkezik egy Coralium árnyalattal, ami rendkívül magas fényű, ráadásul táplálja és erősíti is a körmöket.

Korallpiros ajakszínező

Az év színe az ajkakat is tökéletessé tudja tenni. Ám jó lesz vigyázni, ugyanis hangsúlyozhatja a besárgult fogakat, így azoknak olyan fehéreknek kell lenniük, mint a gyöngy. Ezért porolja le a szájhigiéniához fűződő kapcsolatát, fényesíttesse ki a fogait, majd bátran tesztelje le az eredményt. A Dior Addict Lip Tattoo folyékony rúzs Natural Coral árnyalata egyszerűen fantasztikus. Optikailag nagyobbá teszi az ajkakat, és egész nap viselhető, de esti sminkhez is kiváló.

Living Coral szemre és arcra

A Pantone ez évi színével remek szemsmink készíthető. A Makeup Revolution Life on The Dance Floor szemhéjfesték palettája, annak is konkrétan a Guest List árnyalatai közül valóban mindenki tud választani. Természetesen az arcpirosítója (pl. Bourjois Coral Temptation Blush), de akár a highlighter púderje is lehet korallszínű.

korallpiros kozmetikumok

Az év színe a hajon

Új frizurát szeretne? A korallpiros még a leghétköznapibb vágást is új életre kelti, és különösen nyáron ez lesz az álomszín! Ráadásul nem kell rögtön tartós festéssel kezdenie, mert itt vannak a  L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup vagy Colorista Washout egynapos hajszínezők, melyek a választott árnyalattól függően 5 vagy akár 15 mosást is kibírnak.

Korallpiros kiegészítők

Na és ha mindez még kevés lenne a 2019. év színéből? A boldogság illat üvegcséjének is gyönyörű korallpiros színe van. A  Lancôme La Vie Est Belle  ugyanis gyümölcsökkel és különleges írisszel, valamint édes pralinéval van tele. Vagy vessen egy pillantást a Clinique All About Eyes Rich hidratáló szemránckrémére. A korallpiros csomagolásban olyan kincs rejtőzik, mely segítséget nyújt a ráncok és duzzanatok ellen, és beindítja a természetes kollagén képződést.

Adjon önnek a korallpiros egész évben sok-sok életenergiát és szépséget!