Az egészséges haj nem elég. Legyen az idei év divatjának megfelelő haj styling -ja.

 

styling

Az egészséges, gyönyörű és fényes haj az alapja minden nő gyönyörű küllemének. Viszont el kell fogadnunk, hogy ez nem mindig elég. A gyönyörű haj is okozhat csalódást Önnek, ha az nem megfelelően formázott. Sőt, ha haja nincs tökéletes kondícióban egy tökéletesen frizurával olyan lehet, mintha éppen a kifutóról lépett volna le. Ennek alapján nem látom akadályát annak, hogy miért ne próbálhatná ki Ön is az idei év valamelyik legdivatosabb haj styling -ját.

A kifutók 4 legjobb frizuráját választottuk ki, melyek alkalmasak különféle hajtípusokra, tehát legalább egyet Önnek is sikerül majd választania. Valamint abban is segítünk, hogy milyen készítményekre lesz szüksége az elkészítésükhöz.

Újra divat a fonott haj!

vlasovka

A fonott haj minden formában divat az idén. Rövid fonat. Hosszú fonat. Féloldalas fonat. Egyszerű és dupla fonat. Francia vagy klasszikus fonat. A fantáziának nem lehet határokat szabni. Ami viszont biztos, hogy kócosnak kell hatnia. Hogyan érheti el ezt a kócos hatást? A fonás kezdete előtt enyhén tupírozza fel a haját. Fonás közben időről időre hagyja, hogy egy-egy hajszál kimaradjon a fonásból. Végül ne feledkezzen el megfelelően fixálni a hajat.

Szögegyenes haj

vlasovka

A hosszú és tökéletesen egyenes haj is divatos az idén. Hagyhatja szabadon leeresztve, hátra fésülve vagy lófarokba fogva. Az a lényeg, hogy tökéletesen sima és egyenes legyen. Tanácsunk – vasalja! De vigyázat, nemcsak megfelelő hajvasalóra van szükség, hanem jó minőségű ápolásra is, mely megvédi a haját a magas hőmérséklet káros hatásaitól. Ajánljuk a Schwarzkopf Professional Osis+ Volume hajformázó sprayt, valamint a Schwarzkopf Professional Osis+ Finish szérumot a haj kisimításához.

Mintha a fürdőszobából jönne

vlasovka

Az olyan haj, mintha reggel elfeledkezett volna a hajszárítóról, az idén biztosan nem merül feledésbe. Éppen ellenkezőleg. A vizes hatású haj az, aminek elérésére törekednünk kell. Hogyan? Használjon géleket, waxokat, habokat és spray -ket. Enyhe vizes hatású haj eléréséhez ideális a Biosilk Style hajzselé.

Disco díva

vlasovka

Térjünk vissza a 20. század 70 -es éveibe, annak is a második felében oly közismert klubjaiba – ezt diktálják a legelismertebb világ stiliszták. Diana Ross kinézetéből merítsen ihletett, és a bulira alkosson magának igazi kis göndör disco fürtöket. Amennyiben haja nem extra göndör, akkor próbálja ki a Schwarzkopf Professional Osis+ Curls göndör fürtöket alkotó krémet.

Válassza ki a leginkább Önhöz illő stílust, és menjen szórakozni!