Az arany Paco Rabanne Lady Million hölgyeknek – ideális ajándék

A Paco Rabanne története a múlt század 60 –as éveibe vezethető vissza, amikor egy építész, később divattervező, Franciso Rabaneda megalapította a Paco Rabanne márkát, és elkezdett foglalkozni a parfümökkel. A munkássága alatt több nagyon sikeres parfümöt is tervezett. Többek között azt is, melyet most bemutatunk Önöknek.

paco rabanne lady million


Arany gyémánt

A Paco Rabanne Lady Million parfümöt 2012 –ben dobták piacra, ekkor kapta az alakja miatt az „arany gyémánt“ becenevet. Így nem csodálkozhatunk, ha már a parfüm design –ja is elvarázsol. Az arany szín hencegően hat, de mégis nagyon izléses, és már a gyémánt alakú üvegcse is azt jelzi, hogy ez a parfüm a különleges hölgyeknek készült. A Lady Million parfüm egyedi a kellemesen meleg, de egyidejűleg finom illatával, mely ideális a hideg őszi és téli napokra.

Az illatok tökéletes harmóniája

A Paco Rabanne Lady Million egy elbűvölő illatot jelenít meg, mely azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik magabiztosak, különlegesek és hihetetlenül karizmatikusak. A hölgyeknek, akik tudják, hogy mit akarnak az élettől, és nem félnek az álmaik elébe menni.

Szeretné tudni, hogy miért éppen ez az illat ilyen különleges és más? Mindenekelőtt a tónusok tökéletes kombinációjáról van szó, mely bódítóan édes illatot eredményez, melyre minden nő vágyik majd.

A parfüm fej illatát az édes fehér méz és pacsuli tónusai alkotják, mely fokozatosan átmegy a gardénia, frissítő keserűnarancs és a bódító jázmin illatába. Viszont az illat alapja a citromnak, a málna édes és finom illatának, valamint a narancs tökéletes harmóniájának kombinációja. Már az illatok különleges és nem hagyományos keveréke is azt bizonyítja, hogy az érzéki nőknek ajánlott a parfüm, akik szeretnék kiemelni a különlegességüket és a nőiességüket.

A Paco Rabanne Lady Million illattal mindig minden nő érzéki és sugárzóan elegáns lesz.