Az ajakrúzs, amelyben megbízhat!

Fél hamburgert enni, fagyizni vagy fehér felsőt viselni, csak mert az ajakrúzsa elkenődhet? Hányszor rontotta már el a rúzsozást miközben előadásra vagy randira sietett? Hányszor fordult elő, hogy csak a csúnya szájkontúr maradt a kiszáradt száján, míg a rúzs teljesen lekopott? Ismerősen hangzik, ugye? A Maybelline most egy matt és akár egész napon át tartó ajakrúzst mutat be, amely akkor is tart, ha levest, fánkot, savanyú káposztát vagy burritót eszik. Nagyon kellemes érzés az ajkaknak, akár randira készül, akár egész nap a barátnőivel beszélget. Tegye próbára a SuperStay Matte Ink tartósságát!

Matte ink

És még egy trükköt is megosztunk Önnel – ha nincs elég ideje vagy nem aludt eleget, a sötét rúzs sokat segíthet. Egész nap trendi lehet vele! Próbálja ki a minimalista sminket a Fit Me termékcsaláddal és a SuperStay Matte Ink matt ajakrúzzsal. Az intenzív pigmenteknek és élénk színeknek köszönhetően mindenki tekintetét magára vonzhatja.

Hogyan készíts nagyszerű nyári sminket?

Kezdje a Fit Me Matte&Poreless alapozóval. Mikro-púder gyöngyeinek köszönhetően nagyszerűen illeszkedik a bőrhöz és akár egész napon át mattít. 5 árnyalat közül választhatja ki az Önnek valót. És azt is eldöntheti, hogy hogyan vigye fel: az ujjaival, egy szivaccsal vagy ecsettel. Sose felejtse el egészen a nyakáig eloszlatni az alapozót, hogy ne legyen éles az átmenet.

Következő segítője a fáradtság, a szemek alatti sötét karikák és a kisebb bőrhibák ellen a Fit me korrektor. Válasszon az alapozójánál kicsit világosabb árnyalatot, a szemkörnyék ragyogóvá tételéért, majd rögzítse a Fit me púderrel.

matte ink

A szemekre elég, ha csak a Total Temptation szempillaspirált használja. Ez egy kókuszolajjal gazdagított, könnyű, de mégis látványos hatást nyújtó szempillaspirál. Ne felejtse a szemöldöködet sem, próbálja ki a Brow Satint! Használja a ceruzát a hiányzó szemöldökszálak megrajzolásához, majd a másik végén lévő púderes applikátorral finomítsa a hatást. És eljött a szupersztár ideje!

Még egy nagyszerű újdonság! Az eddigi színek mellé a Maybelline most 5 új SuperStay Matte Ink árnyalatot vezet be, trendi nude árnyalatokban. Így a SuperStay Matte Ink folyékony ajakrúzsok immár 9 árnyalatban kaphatók! Ha reggel felviszi, nem kell a nap során folyamatosan ellenőriznie a tükörben! Az applikátora nagyon pontos. Először az éle segítségével rajzolja meg az ajkai vonalát, majd a lapos oldalával töltse ki. A színe intenzív, nem kenődik el és nem áll össze a ráncokban – de főleg nagyon kellemes viselet az ajkakon.

Ugye milyen könnyű? Higgye el, érdemes kipróbálnia! És ha még mindig aggódik a rúzsos hamburgerevés miatt... nézze meg a városi smink sorozat következő adását a Maybelline Youtube csatornán, amelyben Iszak Eszter és Chloé épp a SuperStay Matte Ink ajakrúzst tesztelik!