Az 5 legjobb szempillaspirál maximum 3000 Ft -ért!

Talán a szempillaspirál a legnépszerűbb és leghasználtabb smink a világon. Megtalálni a legjobbat nem is olyan egyszerű, főleg ennyi újdonság között, melyek folyamatosan jellenek meg a piacon. A szempillaspirálok között legkiemelkedőbbnek a legendás Lancôme Hypnose számít vagy szinte az összes Helena Rubinstein szempillaspirál. Na és mi van a lényegesen olcsóbb szempillaspirálokkal? Vannak közöttük igazán jók? Igen. Kiválasztottam öt szempillaspirált, amelyekkel elégedett voltam, mivel tartósak, a szempillák nem ragadnak össze, nem morzsolódnak, kiemelik és szétválasztják a szempillákat, továbbá mindegyiknek van egy fantasztikus közös tulajdonsága - kevesebb mint 3000 Ft - ba kerülnek!

szempillaspirál

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black hosszabbító és dúsító szempillaspirál

Ez a szempillaspirál Million Lashes nálam állandónak számít a szempillaspirálok között. Pár évvel ezelőtt fedeztem fel és folyamatosan visszatérek hozzá. Igazán szuper gumi keféje van, ami nagyon sűrű, tehát a szempillákat gyönyörűen kifésüli, szétválasztja és dúsítja. Minél sűrűbb pillákat szeretne, annál több réteget vigyen fel belőle. Tehát, amikor majd kimegy este valahova, ennek a szempillaspirálnak köszönhetően igazán hosszú és sűrű pillákat fog tudni varázsolni magának. Ez a szempillaspirál nem ragasztja össze a pillákat, nem csinál csomókat, nem kenődik el, tartós, viszont könnyen lemosható. Ráadásul az ára is szuper - számomra első számúnak számít a szempillaspirálok között.

Dermacol Party Mania szempillaspirál az extra dús szempillákért

Ez a szempillaspirál a dús pillákért igazán meglepett engem. Be kell vallanom, azt vártam, hogy bár a színe erőteljes lesz, pár felvitel után tele lesznek a szempilláim csomókkal. Tévedtem. Gyönyörűen szétválasztja és befesti a pillákat (egyenletesen!), tényleg dúsabbak tőle a pillák. Használata könnyű, az ecset mérete éppen megfelelő. Ráadásul a színe intenzív fekete, tehát szépen kiemeli a szemeket. Kiválóan ki lehet festeni vele az alsó pillákat is, ami nem minden szempillaspirálnál szabályszerű. Amennyiben szeretné igazán kiemelni a szemeit, akkor a Dermacol Party Mania a tökéletes választás.

Maybelline Lash Sensational szempillaspirál a hosszú és dús pillákért

Ez a Maybelline szempillaspirál újdonságnak számít. Különleges keféje van, amely műanyag, be van hajlítva és összesen 10 soros sörtét tartalmaz. Ezek a sörték úgy vannak elhelyezve, hogy a szín minden pillához eljusson és alaposan szétválassza őket. Be kell vallanom, ez a Maybellinnek igazán összejött. A szempillaspirál használata igazán egyszerű, ráadásul az alakjának köszönhetően megemeli és felgöndöríti a pillákat (ez pedig óriási plussznak számít a már említett előnyök mellett). A színe mélyfekete és eléggé feltűnő, tehát elég belőle egy réteg is, így a pillák tökéletesen ki lesznek emelve. Mindezek mellett a szempillaspirál tartós, gyorsan szárad és hosszab idő után sem morzsolódik. Próbálja ki!

Rimmel Lash Accelerator Endless hosszabbító szempillaspirál

Ez a szempillaspirál a többivel ellentétben, amelyeket eddig ajánlottam,  nem dúsabb, hanem hosszabb pillákat ígér. Ez igaz. Tökéletesen meghosszabbítja a pillákat - minden egyes felvitellel hosszabbak és hosszabbak lesznek a pillák, tehát vigyázat - a kevesebb néha több! Olyan érzésem volt, mintha ezzel a szempillaspirállal a pillákat a végtelenségig lehetne hosszabbítani. Kisebb hátránynak számít, hogy a pillákat tényleg nem teszi dúsabbá (viszont nem is ígéri). Amennyiben Önnek elegendő két vagy három réteg felvitele (nekem kettő bőven elég volt), akkor végképp nem kell félnie az összeragadt szempilláktól, ellenben szépen szét lesznek választva. Másik előnye ennek a szempillaspirálnak a csomagolása, nem tudom miért, de hihetetlen jó a használata. Amennyiben tehát többszörösen hosszabb pillákat szeretne, ez a megfelelő választás!

Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál a dús pillákért

Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál már régóta a közkedvelt szempillaspirálok közé tartozik a piacon. A kolléganőim is dícsérték, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. És így van - ez a szempillaspirál igazán szuper. Szenzációs ecsete van, amelynek sűrűsége éppen olyan jó, hogy a pillákat alaposan kiemelje és ne ragasztja össze. A színe eléggé sötét, tehát kiemeli a pillákat és pontosan olyan mennyiség marad belőle az ecseten, amennyi szükséges, nem muszáj letörölgetni. A hangsúlyosabb sminkhez elegendő két vagy három felvitel is. Nem morzsolódik és nem kenődik el, tehát a hatása problémamentesen kitart egész nap. Amiatt, hogy a színe igazán sötét, a világosabb bőrűeknek inkább a barna változatot ajánlanám. És hogy mi a legjobb ezen a szempillaspirálon? Hát az ára - honlapunkon megvásárolhatja már 2000 Ft alatti áron is.