Ajánlatunk: Bottega Veneta parfüm az őszi időszakra

Az olasz Bottega Veneta márka 1966 – ban volt megalapítva. Hosszú éveken keresztül a nagyon fényűző bőrtermékeiről volt ismert, melyek ma is nagy sikernek örvendeznek. Ezen márka butikjait tényleg megtalálhatja az egész világon, mint pl. Párizsban, New Yorkban, Kínában, Japánban vagy Indonéziában. A márka butikja megtaláható Budapesten is. A Bottega Veneta olasz márka főleg a technikájának hála híresült el, mely a bőr kézi feldolgozásán alapul. Viszont az elmúlt évtől kezdődően ez a társaság már nemcsak bőrből készült cipőket és retikülöket gyárt. 2011 – ben bemutatta az első parfümjét, mely a Bottega Veneta Veneta nevet viseli.

Ajánlatunk: Bottega Veneta parfüm az őszi időszakra

Bottega Veneta női parfüm

A Bottega Veneta női parfüm egyedülálló élményt biztosít a viselőjének. Ezen hosszantartó illat a tökéletes harmóniát alkotó jázmin tónusok, bergamott, rózsabors és pacsuli keverékét tartalmazza. Biztos nem meglepő, hogy a parfüm kellemes bőr illatot áraszt, mely oly közel áll a Bottega Veneta márkához.
 

Ez a fényűző parfüm kiemeli a nők varázsát, szépségét, eleganciáját és karizmáját. A társaság igazgatója, Tomas Maier szavai szerint a velencei környék inspirálta a parfümöt, éppen az a környék, ahol az igazgató úr nevelkedett. A Boneta Veneta elvarázsolja és többé már nem ereszti Önt. Ezzel a parfümmel a csodálatos olasz falusi vidéken találja magát, ahol a nyugalom és a természet hatalma uralkodik.
A nagyon elegáns és izléses üvegcse is arra enged következtetni, hogy ez az időntúli illat a bármely korban lévő magabiztos hölgyeknek készült, akik szeretnék kiemelni belső és külső szépségüket, valamint nem félnek felkelteni a figyelmet. Ezzel a különleges illattal a figyelem középpontjában találja magát bárhol és bármikor. Tehát, amennyiben még nem választott illatot az őszi időszakra, akkor hagyja, hogy elvarázsolja ez a különleges illat, mely megmelengeti a lelkét, és örömet okoz az érzékeinek.