Ajándékozzon stílusosan és okosan - ajándékcsomagot!

ajándékcsomag

Tudja, hogy miért jobb beszerezni egy parfüm szettet, mint csupán egyetlen parfümöt? Három fő érvvel is alátámasztjuk, hogy az ajándékdobozok jelentik a tökéletes választást!

1. érv: Tartósabb illat

Bizonyára tudja, hogy felvitelkor az illatmolekulák a bőrön lévő olajmolekulákkal tudnak legjobban összekapcsolódni. Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha a parfüm felvitele előtt testápoló olajat vagy krémet használunk, az illatréteg jobban megtapad és hozzákötődik a bőrfelülethez. A legjobb, ha a kedvenc illatának megfelelő testápolót használ. Így szó szerint rétegezheti, valamint átfogóbbá és mélyebbé teheti az illatot.

2. érv: Luxus kivitel és gyönyörű doboz

Függetlenül attól, hogy a partnere, az édesanyja vagy igényes főnöke kapja-e ajándékba, mindenki szereti a csomagokat, ráadásul jó benyomást keltenek és divatosak is. Az ajándékdobozok csomagolása nagyon szép és a dobozban lévő termékek luxust sugároznak, így még az igényes szemeket is megörvendeztetik. Ezen kívül a csomag ajándékozása azt is kifejezi, hogy valóban nagy gondot fordított az ajándék megválasztására.

3. érv: Több ajándék, kedvezőbb áron

A luxus kivitel nem csupán szemet gyönyörködtető, de egy ajándékot is kap hozzá, gyakran kedvezőbb áron, mint amennyibe a parfüm önmagában kerülne. A készletek tartalma típustól függően más és más, a legtöbb márka az egyes illatokat különböző változatokban kínálja. A készletben a parfüm vagy az Eau de Toilette mellett az illatot kiemelő testápolót, tusfürdőt, izzadásgátlót, szappant vagy sampont is találhat. Szerezzen még nagyobb örömöt szeretteinek, hiszen a kedvenc illatuk keltette boldog érzés ezeknek a termékeknek a használatával még intenzívebb lehet.

Gyönyörű parfüm ajándék tippjeink

Ajándék készletek hölgyeknek

Ha valóban szeretné megörvendeztetni a hölgyeket, úgy a díszdobozos Chloé Chloé és a Gucci Bloom parfümöktől egészen biztosan el lesznek ragadtatva. A Chloé készlet egy rózsaszín dobozban rejlik, melyet fehér apró üvegcsék alkotta finom fenyőfa ábra díszít. Benne üde virágos-púderes Eau de Parfum testápoló, valamint praktikus, ugyanakkor bájos miniatűr parfüm található. A Gucci Bloom ajándékcsomagok dizájnja ismét csodálatosan hangsúlyozza ezt az egyedi virágos újdonságot. A fehér alapon feketével határolt piros növényi minta pontosan megragadja az idei téli trendek lényegét. Többféle készlet közül választhat, de minket leginkább a parfüm roll-on nyűgözött le, amely szépen elfér a kozmetikai táskában és a megajándékozott mindig magánál tarthatja a parfümöt.

ajándékcsomag nőknek

Ajándékcsomagok férfiaknak

Egy elegáns férfi számára nyugodtan választhatja a Hugo Boss Boss Bottled ajándékcsomagot. Elegáns ezüstszínű dobozba csomagolt különböző kombinációk, melyek illata minden szexepillel ható modern és bátor férfit megérint. Egy sportos beállítottságú elegáns férfinak a Lacoste Eau de L.12.12 Blanc ajándékkészlettel szerezhet örömet. Ennek a márkának a jelszava a kötetlen elegancia, parfümjeit a nemesen lezser legendás fehér galléros póló inspirálta. A friss, mégis érzéki illat minden bizonnyal elnyeri tetszését. Eau de Toilette, izzadásgátló és tusfürdő kombinációk közül választhat. Egy kalandor lelkületű férfi értékelni fogja Davidoff Cool Water ajándékcsomagját, mely parfümöt és borotválkozás utáni arcvizet tartalmaz. Davidoff ezzel a friss férfias illatával elnyerte 1992 legjobb parfümje díját, azóta a moha, levendula és jázmin alkotta aromája számos férfi tetszését elnyerte már.

Ajándék készletek mindkettőjüknek

Szeretné, ha a karácsonyfa alatt összehangoltak lennének, és azon gondolkozik, hogy milyen ajándék jönne jól önnek és a kedvesének? Mindkettőjüknek elhozza a luxust Hugo Boss Boss The Scent férfiaknak és The Scent nőknek ajándékcsomagja. Ez a gyönyörű dobozban megjelenő újdonság mindkét félnek többféle változatban kínál praktikus ajándékcsomagot.

ajándékcsomag férfiaknak