Ajándékok a smink szerelmeseinek

smink

 A karácsony már az ajtóban toporog és talán ön is azon töpreng, hogy milyen ajándékokkal lephetné meg szeretteit és saját magát. Nem kell belevetnie magát a téli vásárlási őrületbe és a tömegben nyomulnia! 2017 évi legjobb smink ajándék összeállításunkból ötletet meríthet! Ha valamelyik barátnője annyira sminkmániás, hogy még a Jézuskának is szemöldökceruzával írja a levelét, úgy olyan smink ajándék készleteket is talál nálunk, melyek láttán biztos felderül majd az arca!

A legjobb smink ajándék készletek

A sminkkészletek sok örömöt szerezhetnek, és már kicsomagolásuk előtt felpezsdítik az arcot. És ez szinte semmi ahhoz a káprázathoz képest, ami kinyitásuk után vár Önre! Be kell vallanunk, mi személy szerint egyenesen megszállottjai vagyunk a sminkkészleteknek, ezért boldoggá tesz minket, hogy ezeket a kincseket megoszthatjuk Önnel.

Freedom Noir Mattes Collection

Öt gyönyörű matt árnyalatú rúzs egyetlen dobozkában! Ebben az összeállításban a világostól a sötétig minden fontos szín megtalálható, ezért utazáskor szinte nélkülözhetetlen. Ezek a rúzsok erősen intenzívek és hosszan tartók.

Collistar Mascara Shock

Ha kinyitja ezt a csinos kis kozmetikai táskát, a legendás dúsító és göndörítő Collistar szempillaspirált és egy vízálló sminklemosót talál benne! Nehéz egy nőnek ettől jobb smink ajándékot kitalálni.

The Balm Meet Matt(e) Hughes

Ezzel a kifejezetten tartós folyékony rúzskészlettel biztosan nem fog mellényúlni. Szeressen bele a menta és vaníliakivonat gyönyörű ajkakat tápláló hat klasszikus színárnyalatába.

Legyen Charming, Sincere, Committed, Doting, Dedicated és Loyal!

sminkkészlet

Maybelline The Falsies Push Up Drama

A drámai körmökkel kombinált drámai szempillák azonnali drámai hatást kelthetnek. Az egyik legjobb sminkkészlet fekete szempillaspirált és 6 gyönyörű színű körömlakkot tartalmaz.

OPI Breakfast at Tiffanyʼs Love Notes

Audrey Hepburn sokunk számára mai napig élő divatikon. Próbálja ki a kultikus film ihlette körömlakk-készletet! A szett két körömlakkot és egy miniatűr jegyzettömböt tartalmaz. Egy stílusos ajándék 😊.

BH Cosmetics Baked and Beautiful

Ezeket a gyönyörű és dúsan pigmentált színeket nagyon megkedveltük. Még a legigényesebb sminkrajongók is elégedettek a hosszan tartó hatásával és bársonyos szerkezetével.

Makeup Revolution Retro Luxe

Fantasztikus matt felületű folyékony rúzs és azonos árnyalatú ajakceruza a tökéletes ajkakért. A rúzs erősen pigmentált, és az ajakceruzával hosszan tartó intenzív eredményt garantál.

Clinique Chubby Lash

A smink szerelmeseinek ajánlott ajándékok listájáról nem hiányozhat a Chubby Lash készlet sem. Próbálja ki a Jumbo Jet Mascara szempillaspirált, a Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips és Pep Start szemkrémet.

Ön is legalább annyira fellelkesült, mint mi? Smink ajándékok gondoskodnak róla, hogy ne őszüljön bele az ajándékok kiválasztásába.😊