A szépség iskolája bemutatja a pontozott szemvonal trendet

jóga lány

Keltse életre az önben lakozó stílusos istennőt ezzel az új sminkirányzattal Idén a vonalak nincsenek divatban, mivel nemrég megjelent a „dot eyeliner“ trend az olyan divatguruk bemutatóinak kifutóin, mint Valentino, Fendi vagy Gucci. Ebben a „törzsi stílus“ drámai szemvonalakkal társul, és ez ezekben a hideg hónapokban szinte már szárnyal.

Hogyan lehet ilyen eredeti a megjelenése? Legyen kreatív! Nincsenek korlátok és szabályok. Fejezze ki önmagát.

dot smink

Kezdje a bőr színárnyalatát egységesítő alapozással. Mi nagyon megkedveltük a L'Oréal Paris Lumi Magique világosító alapozóját. Ne felejtse el előkészíteni a szemöldökét és szempilláit a jobb fixálást eredményező Artdeco Mascara Clear Lash segítségével.

jóga lány

A szemhéjfesték alapja inkább semleges vagy aranyosan matt legyen. Erre az esetre az „egyszerűségben az erő” elv érvényesül. Az Artdeco Most Wanted szemhéjpúder palettáján minden idén menő árnyalat megtalálható. A szemhéj belső sarkából indítva kezdje a legvilágosabb árnyalat felvitelével, majd fokozatosan dolgozzon tovább a színekkel úgy, hogy a belső sarokba a legsötétebb árnyalatig eljusson. Ezzel optikailag mélyíti a tekintetét. Ennél a sminkelési stílusnál érdemes a rúzs színét összehangolni a szemhéjfestékkel, hogy az ajkai feleslegesen ne vonják el a figyelmet és ne árnyékolják be a szemek megérdemelt figyelmét 😊. A Makeup Revolution Iconic Matte Nude rúzsa hosszan tartó fedést garantál.

jóga lány

Íme! Most, hogy elkészült a természetes hatású alap, eljött a kreativitás ideje egy, két (vagy akár három 😊) pont festésével. A legjobb eredmény elérése érdekében próbálja ki a L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster szemceruzáját. Teljesen önön múlik, hogy hol szeretné a pontokat viselni. Kezdetnek próbáljon meg az alsó és felső szemhéjának közepére felvinni egyet.

jóga lány

Végül célszerű olyan megfelelő szempillaspirált használni, amely a szempillákat szépen elválasztja egymástól és kiemeli. A különálló és hangsúlyos szempillák nagyon divatosak ebben a szezonban, amely lehetőséget ad arra, hogy minden egyes szempilla külön is ragyoghasson! Tippünk a Bourjois Volume Glamour dúsító és sűrítő szempillaspirálja.

jóga lány

Így. Minden kész, indulhat elkápráztatni a világot. Ám ne feledkezzen el a rögzítő spray-ről sem, ami lehet például Artdeco is, hogy a művészi alkotása ne kenődhessen el és a két pontjából ne legyen váratlanul tíz 😊.

Mutassa meg nekünk az alkotásait a Facebook oldalunkon, ahol nagy szeretettel várjuk!