A „Secret Santa“ játékhoz válassza a legjobb karácsonyi ajándékokat!

télapó

Az ajándékozás egy olyan világszerte élő hagyomány, melynek függetlenül attól, hogy épen mit ünneplünk, mindannyian részesei vagyunk. Valószínűleg már azon töri a fejét, hogy mivel lepje meg családtagjait és barátait. Azonban nyugatról egy olyan szórakoztató hagyomány is elért hozzánk, amely a különböző közösségek, például a kollégák közötti ajándékozásról szól. Az ajándékot a megajándékozandó személynek megfelelően kell kitalálni. Praktikus tanácsot szeretne a legmegfelelőbb „Secret Santa“ karácsonyi ajándékok megválasztásához? Ajándéklistánk segítségére lehet, bárkit is sorsoltak ki önnek.

Mi a „Secret Santa“ lényege?

A „Secret Santa“ játékot gyakran játsszák a családtagok és barátok, de főleg a kollégák egymás között! A hagyománynak megfelelően a csoport minden tagja választ egy megajándékozandó személyt, de azt titokban kell tartania. Az ajándékok átadása után a barátok és a kollégák igyekeznek rájönni, hogy kitől kaphatták azt! Ebben a játékban nagyon fontos felmérni a kisorsolt személy egyéniségét, mert egyébként nagy baklövést követhetünk el. Általános szabály, hogy az ajándék nem lehet túl személyes, túl olcsó, de túl drága sem.

kollégák

Ajándék a főnökének

A játéksoroláson a főnököt kihúzni talán nagy csalódás lehet. De ne aggódjon! Jól jöhet ki belőle, ha olyan dologgal ajándékozza meg, amit odahaza a családja körében, de akár az irodában is használhat. Válasszon neki egy luxus illatgyertyát, ami nem csak szép csomagolású, de tökéletes asztaldísz is és remekül mutat esetleg a portán is. Vessen egy pillantást a Bath and Body Works sorozat illatgyertyáira, és válassza, mondjuk a „Paris Café” gyertyát!

Ajándék a kollégáinak

A „Secret Santa“ játékban a kollégáknak sem könnyű megtalálni a helyes ajándékot, hiszen nem biztos, hogy ismeri az ízlésüket. De még ha ismerné is, a személyes ajándék a nyilvános ajándékozás során nem biztos, hogy jól sül el. Ezért biztonságos választást jelentenek az irodában is használható ajándékok, például a krémek vagy dísztárgyak. A Bath & Body Works termékcsalád antibakteriális gélje egy nagyszerű ajándék, ami bárkinek ajándékozható.

antibakteriális gél

Ajándék a barátnőjének

Ha a szeretteinek vagy a legjobb barátainak vásárol ajándékot, akkor érdemesebb valami személyesebbet választania. Azonban nem kell túlzásba esnie és túl drága, vagy túl különleges ajándékot vásárolnia, ami esetleg kényelmetlenségeket okozhat. Adja a barátai tudtára, hogy valóban sok energiát fektetett a kifejezetten nekik való ajándék megtalálásába. A barátnőjének például ezt a BHcosmetics márkájú Galaxy Chic 18 árnyalatot tartalmazó szemhéjfesték palettát tudjuk ajánlani.

Ajándék az édesanyjának

Ha a „Secret Santa“ játékban az édesanyját kell meglepnie, valami tréfásat, varázslatosat, érzelmest vagy praktikus dolgot is választhat neki. Ha úgy gondolja, hogy az édesanyjának már mindene megvan, amire szüksége van, ajándékozzon neki olyat, amije még soha nem volt vagy még soha nem próbált ki. Ilyen lehet a Nuxe száraz haj-, arc- és testolaj is. Ez a hideg és száraz téli hónapokra kifejezetten ideális luxus termék!

Ajándék az édesapjának

Ajándékot vásárolni az édesapjának elég nehéz, mert úgy tűnhet, hogy ő mindig csak alap dolgokat szeretne. Okosan fogjon hozzá az ajándékok kereséséhez és válasszon neki valami olyat, amiről tudja, hogy használni fogja. A mi kedvencünk a Mediblanc Professional Whitening, amely az ünnepek alatt még fényesebbé és sugárzóbbá teszi mosolyát!

Ajándék a nővérének

Ajándékozzon a nővérének valami olyat, amit imádni fog!  Vásároljon neki olyan kozmetikumot, amibe beleszeret, mint például a Maybelline speciális smink készlete. A „The Falsies“kozmetikai készlet remek ajándék, minden lány álma.  Vagy talán jobban kedveli a parfümöket? Ebben az esetben próbálja ki a Victoria‘s Secret márka „Love Addict” parfümjét!

ajándék nővérnek

Ajándék a fiútestvérének

A „Secret Santa“ játékban a fiútestvérét húzta ki, de fogalma sincs, hogy mit vegyen neki? Válasszon valami praktikusat, ami valóban jól jön majd neki. A mi tippünk egy Gillette Fusion Proglide borotválkozó készlet.

Ajándék a rokonoknak

Ami a távolabbi rokonokat illeti, gyakran valóban nem ismerjük az ízlésüket és nincs rálátásunk arra, hogy mi mindenük van már. Próbáljon nekik olyan ajándékot választani, ami barátságos és egyben minőségi is, mint például az uniszex parfümök. Uniszex parfümjeinket itt találja.

Ajándék ismeretlennek

Ha a játék kapcsán az a feladat vár Önre, hogy egy ismeretlen személynek válasszon ajándékot,javasoljuk, hogy olyat vásároljon, ami mindenkinek tetszik, mégis figyelemre méltó és érdeklődést kelt. Mint például a Curaprox „Black is White“ fehérítő fogkrém. Biztos lehet benne, hogy a többiek is ihletet merítenek majd az ajándékaiból és sokszor emlegetik majd!