A nude smink nem uncsi! Nélkülözhetetlen Naked sminkpaletták

A divatos nude smink

A trendek jönnek és mennek – és ez sem a divat, sem a beauty világában nincs másként. Mégis akad néhány olyan állócsillag, ami trendi volt, és az is maradt. A nude smink is egy ilyen „all stars“. A természetes árnyalatokkal teli nude sminkpaletták ügyes összeállításának köszönhetően ugyanis az összes sminkgondja megoldódik, készüljön a smink akár a munkahelyre, akár egy randira. Mindenképpen érdemes egyet otthonra, sőt a biztonság kedvéért talán egy aprócskát a ridikülbe is bekészíteni. Melyik a legjobb?

Univerzális segítség

A bézs és barna árnyalatokat tartalmazó minőségi nude szemhéjfesték-paletta pontosan az, ami egyetlen sminktáskából sem hiányozhat. Ugyanis szinte mindig használható – akkor is, ha munkába készül, és csak egy gyors természetes sminkre futja az idejéből, de akkor is, amikor egy remek partira készülve szeretné kihangsúlyozni a tekintetét. Mi van akkor, ha mondjuk elfeledkezett a highlighterről vagy a bronzosítóról? A nude palettában megtalálja azt az árnyalatot, amely megmenti Önt.

Retikülbe való biztosíték

A nude paletta nemcsak az otthoni készülődésben van a segítségére, de akkor is, ha egy kis karbantartásra szorul a megjelenése. Melyik palettákra támaszkodhat ilyen helyzetekben?

A Bourjois Eye Catching szemhéjfesték-paletta igazán ügyes darab. Mélységet ad a szexi tekintetnek, mégsem kell miatta összetörnie a malacperselyét. Meleg és hideg árnyalatok egész skáláját találja benne, ráadásul tükör és applikátor is található a csomagolásban. Más nem is kell a retiküljébe, csak ez a csoda.

Ha Önnek tökéletesen elegendőnek bizonyul az alap színspektrum, úgy a Shiseido Essentialist Eye Palette nude sminkpaletta is kiválóan megfelelhet. A négy magas pigmentáltságú szemhéjfestéket tetszés szerint kombinálhatja, így tekintete mindig ellenállhatatlan lesz.

A Bobbi Brown The Essential Multicolor Eyeshadow Palette sminkpalettájában is tökéletesen telt, kiváló tartású szemhéjfestékeket talál. Egy alapszín és négy további árnyalat alkotja, amelyeket tetszőlegesen kombinálhat, így tökéletes nude sminket készíthet velük.

Ön is szokott azon bosszankodni, hogy az alapszín, amit a leggyakrabban használ, fogy ki a leghamarabb? Ez a Smashbox Cover Shot Eye Palette sminkpaletta esetében nem történhet meg. Ugyanis rögtön két alapszín került bele, amit további hat szín egészít ki. Mindegyik szépen pigmentált, és épp elegendő csillogást kölcsönöznek a tekintetének.

Nude smink

Azonnali csodák

A nagyobb sminkpalettákat ugyan nem érdemes betuszkolni a retikülbe, viszont nagy előnyük, hogy szinte a teljes természetes sminkjét elkészítheti velük. Világos árnyalataikat highlighter helyett használhatja, a sötétekkel pedig kontúrozhat is.

A Barry M Bare It All szemhéjfesték-paletta a matt és a csillámos árnyalatok tökéletes kombinációja, így olyan remek variációkat készíthet velük, amelyeket egyszerűen lehetetlen megunni. A Gosh Eyedentity sminkpaletta Be Honest árnyalatában szintén nem fog csalódni.

A toplistás nude paletták közé kell sorolnunk még a Max Factor Masterpiece Nude Palette sminkpalettát is. A szemhéjfestékek az egész nap a szemén maradnak, ráadásul remek kombinációi a világos és sötét árnyalatoknak.

A MAC Cosmetics Eye Shadow x9 sminkpaletta Burgundy Times Nine árnyalata szárazon és nedvesen is használható, így ha egy kicsit erőteljesebb sminket szeretne készíteni, vízbe mártott ecsettel tegye teltebbé a színeket, és mélyítse a tekintetét.

A Catrice Nude Peony rögtön 18 árnyalatot kínál Önnek. Az igazán lágy megjelenéshez a matt árnyalatokat részesítse előnyben, ám amennyiben erőteljesebb sminkre vágyik, dobjon fel egyet a csillámos szemhéjfestékek közül.

TIPP: Garantáltan tökéletes és természetes megjelenést szeretne? Úgy válassza az ikonikus Urban Decay Naked3 nude sminkpalettát. Olyan matt, gyöngyházfényű és fémes szemhéjfestékek találhatók benne, amelyekkel bármilyen nappali vagy eseti outfit remekül kiegészíthető.

Szóval érdemes esélyt adni a minőségi naked sminkpalettáknak. Eldöntötte már, hogy melyik lesz az Öné?