A Notino beauty kollekcióknak köszönhetően a szépség mindig elérhető lesz

Notino kiegészítők

Környezete néha értetlenül szemléli a különféle ötletes beauty-eszközök és szépítőszerek iránti rajongását, és azt sem értik, hogy miért ilyen magasak az igényei? Nincs ezzel egyedül. A szépség egy igazi szenvedély, és aki másként tekint rá, az soha nem fogja ezt megérteni. Nekünk viszont annál nagyobb örömet okoz, hogy eredeti termékeket készíthetünk azoknak, akik nem érik be bármivel, és ugyanúgy élvezik a beauty világát, mint mi. Mi mindent nyújtanak Önnek a Notino kollekciók?

Sminkecsetek, amelyek kitartanak

Notino Wooden Collection

Ahhoz, hogy valóban minőségi és szép sminket készíthessen magának vagy valaki másnak, mindenképpen jó minőségű ecsetekre van szüksége. A Notino Wooden Collection ecsetkészlet érvényre juttatja a beauty-termékek előnyeit, ráadásul gyönyörű dizájnos darabokkal bővülhet a gyűjteménye.

Az ecsetek szintetikusak, ám szerkezetük a természetes sörtékhez hasonló, így púderes és krémes termékekhez is kiválóan használhatók. Nyelük diófából készül és kifejezetten úgy tervezték, hogy az tökéletesen kézre álló legyen.

Csupán néhány új ecsettel szeretné bővíteni a gyűjteményét? Nem gond. Ugyanis az ecsetek önmagukban is megrendelhetők. Mindenképpen javasoljuk, hogy próbálja ki a Notino púderecsetet és alapozóecsetet , hiszen speciális alakjuknak, szilárdságuknak és sűrű sörtéiknek köszönhetően kényelmes felvitelt és kellemes, csíkmentes, remek fedést garantálnak.

Notino Wooden Collection ecsetek

Notino Master Collection

A Master Collection készletekkel is ugyanilyen jól fog dolgozni. Praktikusságának köszönhetően utazáskor különösen hasznosnak bizonyul a Notino utazó ecsetkészlet. A táskájában lapuló, összesen hat, így arc-, szem- és szemöldök sminkecsetet tartalmazó szett igazi mentőöv lehet, mivel a munkahelyén vagy a délutáni edzés után is bármikor használhatja.

Nem kell tartania attól, hogy az ecseteket nem találja meg a táskájában, ugyanis a készlethez egy stílusos kistáska is tartozik, amelyben a nélkülözhetetlen szépítőszerek is elférnek. Viszont ha nem szeret túl sok dolgot magával „cipelni“, és nagyobb rendet szeretne a retiküljében, próbálja ki a Master Collection többfunkciós ecsetet.

Ha az alapozót nem ecsettel szokta felvinni, úgy a Master Collection az, amire szüksége van. A Notino sminkszivacsot csupán be kell nedvesíteni, majd könnyedén nyomkodva felviheti vele az alapozót.

TIPPÜNK: Ragyogó megjelenését még az előtt bebiztosíthatja, hogy az alapozó felkerülne az arcára. A Notino Luxe Collection szatén alvómaszk minőségi alvást garantál, ráadásul a szemkörnyéket is ápolja. A maszkba ugyanis hűsítő gélpárnácskák helyezhetők, így hamarosan el is felejti,milyenek a duzzadt szemek.

Notino Master Collection ecsetek

Elegáns beauty-kiegészítők

A luxus kiegészítő, különösen a beauty világában, nem feltétlenül a dizájnos retikült jelenti. Igaz, a retiküllel sem rugaszkodna túlságosan el a valóságtól. Ki ne szeretné a becses sminkkellékeit stílusos és legalább annyira praktikus módon tárolni, ugye?

A Notino Elite Collection Small Pouch igazán praktikus, ugyanakkor egyáltalán nem kell szégyenkeznie, ha mindenki szeme láttára előveszi. Pont ellenkezőleg. Ebben a szinte már divatkiegészítőnek tekinthető kiegészítőbe valamennyi nélkülözhetetlen beauty-kelléke elfér.

Amennyiben nemcsak a sminkkellékeit akarja a keze ügyében tartani, hanem a különböző kártyáit és egyéb apróságait is, bízza őket a Notino Classy Collection utazó kistáskára. Egy önállóan kivehető zseb is van benne a kártyák és az aprópénz számára, ráadásul a minőségi cipzárnak köszönhetően semmi nem potyog ki belőle.

Notino Classy Collection kistáska rejtett pénztárcával

Azonnali és stílusos mentés

A Notino Luxe Collection esetében olyan halhatatlanul trendi színeket választottunk, mint a fekete és a rózsarany, és itt is főleg a praktikusságra törekedtünk. Beauty gyűjteményét így olyan ügyes Luxe Collection tükörrel gazdagíthatja, amely mindig a segítségére siet, ha a sminkje ellenőrzésre vagy igazításra szorul.

Napközben a Glamour Collection mattító papírra is szüksége lehet. Amennyiben zsírosabb az arcbőre vagy a T-zónája, mindenképpen érdemes ezt a biztosítékot magánál tartania.

A praktikus és ellenálló tokkal ellátott Notino Joy Collection manikűrkészlettel bárhol és bármikor rendbe teheti a körmeit. Így már nem kell egész nap arra ügyelnie, hogy ne szakadjon be a körme.

Nos, eldöntötte már, hogy melyik darab kerül a pipereasztalára vagy közvetlenül a retiküljébe?