A Nobea Valentine rúzsok új szintre emelik a Valentin-napi sminket

csókálló ajakrúzs

Az I Heart Revolution Chocolate sminkpalettával csábítóvá teheti a tekintetét. Igazán széles a választéka, így biztosan össze tudja majd hangolni valamelyik Valentin-napi rúzsunkkal. A babás, sűrű és hosszú szempillákat viszont a közkedvelt Hypnose Doll Eyes szempillaspirál garantálhatja. Már csak egy olyan precíz szemhéjtus kell hozzá, mint a NYX Epic Ink, és a kedvese le sem fogja tudni önről venni a szemét.

Nyugodtan elpirulhat...

végül is Valentin ünnepe van, ráadásul az arca szép és egészségesen ragyogó lesz tőle. Azonban, ha erre egy kicsit rá is szeretne segíteni, a  Blushing Hearts szív alakú arcpirosítóját is igénybe veheti. Ezt egy olyan remek alappal is megtámogathatja, mint amilyen a már kultikus, tartós Double-Wear Stay-in-Place alapozó. Ezután fixálja mindezt  Stay Matte púderrel. Ne feledkezzen meg a sminkelés talán legkellemesebb és legragyogóbb lépéséről, a highlighterről se. Erre a bestseller Master Chrome a legjobb választás. Két gyönyörű, finoman csillogó színváltozatot kínál.

csókálló ajkak

Csókra csábító ajkak

Minden Valentin-napi smink alapját a tökéletes ajak jelenti. Mit kell tudnia egy ilyen alkalomra való rúzsnak? Csókállónak kell lennie! Ezzel mi is tisztában vagyunk, ezért valami olyannal készültünk, aminek minden rúzskedvelő örülni fog. Hölgyeim, készüljenek fel egy új szerelemre! Ugyanis január végén egy különleges és szeretetteljes akció keretében új rúzssorozatot jelentettünk meg. Hat gyönyörű színárnyalatban várják a matt és folyékony rúzsok, és mi bízunk abban, hogy egyetlen kozmetikai táskából sem hiányoznak majd.

csókálló ajakrúzs

Vásároljon e-shopunkban vagy üzletünkben legalább 12 500 Ft értékben, és teljesen ingyen öné lesz a rúzs. Arról viszont ne feledkezzen meg, hogy ez az akció csak február 13-ig tart. Ne hagyja ki, és ragyogja be ellenállhatatlan sminkjével a szerelmesek ünnepét!

Már alig várja a szerelmeseknek való rúzsainkat? Ossza meg velünk a Valentin-napi lookját!