A L'Oréal Paris csodálatos vörös rúzs és körömlakk kollekciója nem hiányozhat az Ön készletéből sem

Kezdődik a báli szezon és vele együtt itt a lehetőség feloldódni egy kicsit, már ami a sminkelést illeti. Az esti bálok sminkjei megkövetelik a feltűnő színek használatát, és amennyiben a klasszikus stílust választja, biztosan nem fog mellé nyúlni. Klasszikusnak számítanak például a piros ajkak, amelyek sosem fognak kimenni a divatból. Szexisek és általuk nem veszünk el a tömegben, ráadásul majdnem minden nőnek jól állnak - csak tudni kell viselni, vagyis ki kell tudni választani a megfelelő árnyalatú és minőségű rúzst, amelyet kezelni is tudunk. Amennyiben tökéletesíteni szeretné a stílusát, érdemes a rúzst egy azonos árnyalatú körömlakkal kiegészíteni. A L'Oréal Paris márka éppen ezért megalkotta a Color Riche Pure Red csodálatos vörös rúzs és körömlakk kollekciót, amelyben biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb árnyalatot. A kiválasztott árnyalatot bátran viselheti bálokon és estélyeken, valamint a nap folyamán, a munkahelyén is.

L'Oréal Paris

A L'Oréal Paris ezt az exkluzív kollekciót olyan hírességek segítségével alkotta meg, mint például Jennifer Lopez, Julianne Moore, Freida Pinto, Doutzen Kroes, Eva Longoria és Blake Lively. Az együttműködés eredménye hat csodálatos vörös rúzs és öt körömlakk lett. Ami engem teljesen lenyűgözött, azok az árnyalatok - igazán gyönyörűek és figyelemre méltóak, amelyekből minden nő kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet - ami egyben a L'Oréal Paris egyik fő célkitűzése is. A megfelelő árnyalatú rúzs kiválasztása függ a bőr tónusától, ezért a L'Oréal Paris nagykövetei úgy lettek kiválasztva, hogy azok képviselni tudják a különböző nők típusait. Julianne Moore világos bőréhez tökéletesen illenek a világosabb, mégis eléggé piros árnyalatok, a Jennifer Lopez típusú nőkön biztosan jól fog mutatni a királypiros árnyalat és Eva Longoriához pedig a sötétebb burgundi piros árnyalat illik. Győződjön meg róla Ön is és válasszon egyet. A rúzsok szerkezete nagyon jó, könnyen felvihető és tartós, de újra hangsúlyoznám, hogy a legjobbak az árnyalatok - amelyek az ajkakon igazán jól mutatnak.

A rúzsokat tökéletesen kiegészítik a lenyűgöző vörös körömlakkok, amelyek árnyalatai egyediek és eredetiek - ilyen árnyalatokat általában nem könnyű találni. Válogasson egy igazán széles skálából, amelyből nem hiányozhat a paradicsompiros és a JLo féle igazán lágy rubin színárnyalat sem, alig észrevehető csillámporral (az utóbbi a fényen tökéletesen mutat). Finom csillámport tartalmaz az a körömlakk is, amelyet Freida Pintoval közösen terveztek. Talán ennél a lakknál a legfeltűnőbb a csillámpor, az egész kollekcióból, de még így is megfelelő és határozottan nem számít giccsesnek - a gránátvörös árnyalat csillámporral kiegészítve nagyon luxusos. A körömlakkok applikálása tökéletes, könnyű és gyors, mivel extra széles ecsetük van. Az igazán intenzív szín eléréséhez két réteget javaslok felvinni, de egy is jól néz ki és nem képez nem kívánt csíkokat a körmön. Szuper tulajdonságnak számít az is, hogy a szín egy applikálás után különbözni fog a két applikálás utáni színtől, de mindkét kombináció jól néz ki. A körömlakk gyorsan szárad és tartós - amit nagyra értékelek ezeknél a feltűnő színeknél. Meg kell erősítenem azt a tényt, hogy ez a körömlakk kollekció az egyik legjobb, amit ismerek, tehát csakis ajánlani tudom.

Anita