A legösszeillőbb manikűr és pedikűr színkombinációk nyárra

Essie körömlakkok

Ön is azok közé tartozik, akik szeretik ugyanazt a színt használni a kéz- és lábkörmeiken? Felejtse el! Kár lenne ugyanazt a szín használnia kétszer, miközben több mint 60 lenyűgöző szín közül válogathat! Ráadásul a nyár a legjobb alkalom a színekkel való kísérletezésre! Megkérdeztük az Essie vezető oktatóját Rita Remarkot, aki csodás “párokat” állított össze a körmeinek a trendi megjelenésért tetőtől a körmei végéig.

Essie körömlakk - A nyár párosa

Kezdjük a kifinomult alapárnyalatokkal… Ha szereti a kezein a pasztellszíneket, válassza a nude Essie Spin The Bottle árnyalatot, amelynek színe a tengerparti homokot idézi. És mi más illene a homok színéhez, mint a türkizkék víz, amely pont olyan mint az Essie Mint Candy Apple árnyalat!

Klasszikus Essie körömlakk színek

A meleg nyári napok olyan élénk színeket kívánnak mint az Essie Peach Daiquiri lédús, őszibarackos árnyalata, amely minden szandállal jól mutat. És ha már a gyümölcsös koktéloknál tartunk, párosítsa az Essie Perfect Mate lágy, sárgabarackszínű árnyalatával a kezein. Együtt nagyszerű nyári duót alkotnak!

Essie körömlakk színpáros

Nem csak a gondolatai szállhatnak magasra a felhők közé! Szerezzen inspirációt a ragyogó kék égből a manikűrje és pedikűrje kombinációjához! Csillámló, búzavirágkék – a legendás Essie Bikini So Teeny árnyalat egyedül is elhozza a nyarat. Egészítse ki a megjelenését a nude Essie Allure fehér árnyalatával a lábkörmein.

Essie ellentétes színárnyalatok

Nincs is jobb lehetőség a színekkel való kísérletezésre a nyárnál! Ez nem egy egyszerű párosítás: az Essie Lilacism pasztell-lila árnyalata és az Essie Fifth Avenue élénk, piros árnyalata ütős páros, bátran bízhatsz benne!

Essie körömlakkok tónusainak játéka

Még egy lehetőség a színek kombinálására, ha egy színt választ és annak két kontrasztos árnyalatát veszi. Mivel a rózsaszín a körmökön sosem megy ki a divatból, kombinálja az élénkrózsaszín Essie Watermelon árnyalatot a kezein az Essie Fiji lágy, pasztellrózsaszínnel a lábkörmein.

És ne feledje, hogy a körömlakk ápolt körmökön mutat a legjobban. Íme néhány trükk, hogyan csinálja. Első lépésként távolítsa el a korábbi körömlakkot, és áztassa be a kezeit vagy lábait egy kis időre. 8-10 perc meleg vízben elegendő a bőr felpuhításához. A lábain próbálja a körmeit szögletesre formázni, hogy elkerülje a benőtt körmök kialakulását. A lábkörmeiden ugyanúgy járjon el, mint a kézkörmein: először nyomogassa vissza a kutikulát, amire a legjobb eszköz a narancsfa és az Essie Apricot Nail & Cuticule olaj. Következő lépés a körmök reszelése, és soha ne feledkezzen meg az aranyszabályról, hogy mindig csak egy irányba reszelje! És a két utolsó lépés a körömlakk felvitele előtt: mindig krémezze be a bőrét hidratáló krémmel, majd tisztítssa meg a körmök felületét körömlakklemosóval, hogy felkészítse a lakkozásra.