A legjobb vízálló szempillaspirálok – ismeri őket?

A strandon és a tóparton is támogatni fogják, kibírják a hosszú nyári partikat, a megterhelő kerékpártúrákat és a nagyvárosi forró napokat is. Soha nem kenődnek el, nem folynak szét, soha nem hagyják cserben. A vízálló szempillaspirált mintha kifejezetten nyárra találták volna ki. Melyik a legjobb közülük?

szempillaspirál

Egy klasszikus a vízálló szempillaspirálok között

A Max Factor 2000 Calories már jó néhány éve ugyanúgy legendának számít a szempillaspirálok között, mint fiatalabb „testvére“, a Max Factor 2000 Calorie Waterproof. Egy olyan, árban megfizethető, vízálló szempillaspirál, mely akár 30%-kal megnöveli a pillák tömegét, és pigmentációja is tökéletesen erős. Egyetlen felhordással „drámai look“ hatást varázsol. WOW!

Vízálló szempillaspirál nappalra és éjszakára

A nyári sminkhez a NYX Professional Makeup Worth The Hype is tökéletes. Nemcsak dússá teszi a pillákat, de meg is hosszabbítja azokat. Nem morzsolódik, nem tapasztja össze a pillákat, így azok mindig remekül néznek ki. Ám ha egy réteget esetleg kevésnek találna, főleg esti smink esetén, gond nélkül felvihet még egy réteget. Rendkívül sűrű keféjét kifejezetten erre találták ki.

vízálló szempillaspirál

Hipnotizáló tekintet

Az érzékeny szemre való Lancôme Mascara Hypnose Doll Eyes vízálló szempillaspirál hipnotikussá teszi a tekintetét. Ugyanis a díszes tokjában nylon adalékkal gazdagított töltet található, mely fényessé teszi a pillákat. Kétféle viasz van benne, ezért a pigmentek olyan sokáig tapadnak rá és maradnak meg a szempillákon, ameddig csak szeretné. Kúpos formájú keféje pedig még a belső szemzugban is gond nélkül megfesti a pillákat!

Tökéletesen ívelt szempillák

A Collistar Mascara Infinito szempillaspirált szó szerint nem lehet nem észrevenni. Arany tokját még a legterjedelmesebb sminktáskában (és retikülben is) azonnal megtalálja, és amennyiben nem szereti a klasszikus sörtéjű keféket, kifejezetten örülni fog a Collistar Mascara Infinito Collistar Mascara Infinito a sminkelés kérdését pár gyors mozdulattal megoldó műanyag sörtéinek. Mit tud még ezen kívül? Gyönyörűen íveli a pillákat...

Műszempilla hatást eredményező szempillaspirál

Az Estée Lauder Sumptuous Extreme szempillaspirál olyan innovatív Extreme Bold Volume™ formulával gazdagított, mely a maximális tömeg eléréséhez könnyű habot és három különféle szálat kombinál. Ezek a szálak meghosszabbítják és megsokszorozzák, míg a Lash-Advancing Vitamin Complex táplálja és erősíti a szempillákat, hogy azok sokáig szépek és ellenállóak maradjanak. A műszempilla hatást kedvelők számára maga a megvalósult álom!