A legjobb vegán kozmetikumok szépségéért

Vegán kozmetikumokkal az egészséges bőrért

MIÉRT IS VÁLASSZUK A VEGÁN KOZMETIKUMOKAT?

A vegán kozmetikumok esetében nem csak etikai és filozófiai szempontokról beszélhetünk. A legfontosabb, hogy a vegán kozmetikumok kimondottan kímélik a bőrt és a hajat, ugyanakkor tápanyagokban kivételesen gazdagok és kiváló minőségűek. A gyártásuk során felhasznált nyersanyagok tanúsított gazdaságokból, ültetvényekről és manufaktúrákból származnak. Ez támogatja a környezetkímélő gyártást, amely több munkavállalót foglalkoztat, és a termékeket gyakran kézi munkával állítják elő. Kis családi manufaktúrákkal együttműködésben jön létre, így a Fair Trade kereskedelmet támogatja, amely a harmadik világbeli termelők segítésére, a fenntarthatóságra és a méltányos árak fizetésére törekszik. Így a vegán kozmetikumok nemcsak az Ön bőrét, hanem a környezetet is kímélik.

MEGÉRI A VEGÁN ALAPOZÓKRA SZAVAZNI

A vegán kozmetikumok tökéletesen megszépítik a bőrt, eközben ápolják és hidratálják. Próbálja ki a Smashbox Studio Skin 24 Hour Wear Hydrating Foundation alapozót, nagyon természetesen hat az arcbőrön, nem ül meg a ráncokban és nem kelt maszkhatást. Ha igazán precíz hatásra vágyik, akkor alapozó alá használja a Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Primer sminkalapot, amely még az alapozó felvitele előtt maradéktalanul mattá teszi és kisimítja az arcbőrt. Ennek a párosnak köszönhetően az Ön bőre olyan lesz, mintha Photoshoppal készült volna.

A VEGÁN DEKORKOZMETIKUMOK RAGYOGNAK A SZÍNEKTŐL

A vegán dekorkozmetikumok már régóta nem unalmasak. Épp ellenkezőleg, csupa szép színben kaphatóak, ráadásul az összetételük kíméletes és ápoló. Biztosan le fogja Önt nyűgözni az Urban Decay Naked Wild West szemhéjfesték-paletta, amelynek árnyalatait a sivatag színei ihlették. Matt, csillámos és fémes szemhéjfestékek sorozatát tartalmazza, amelyeknek segítségével tökéletes nappali vagy esti sminket varázsolhatunk.

Segít kiemelni az arcot a Physicians Formula Murumuru Butter vegán highlighter, amely gazdag pigmentáltságának köszönhetően egészséges, enyhén gyöngyházas fényt kölcsönöz, a benne található murumuruvaj pedig fantasztikusan ápol és hidratál.

A VEGÁN HAJÁPOLÓK NAGYON KÍMÉLETESEK

Az utóbbi időben nagyon kedveltté váltak a szilárd samponok. Talán nem habzanak úgy, mint egy átlagos sampon, viszont kíméletesek a hajjal, ráadásul maradéktalanul megszabadítják a szennyeződésektől és a felesleges zsírtól. Próbálja ki a dúsító hatású Foamie You're Adorabowl dúsító hatású szilárd biosampont, és ne feledkezzen meg az azonos termékcsaládba tartozó Foamie You're Adorabowl kondicionáló használatáról sem.

A hagyományos sampont nem muszáj feladnia: ebben az esetben próbálja ki a N.A.E. Equilibrio frissítő hatású sampont, amely remekül megfelel a zsíros haj igényeinek. 

VEGÁN TRÜKKÖK, AMELYEKET MEGÉRI KIPRÓBÁLNI

A vegán termékeknek már minden termékkategóriában számos képviselőjük van. Például ha arra vágyik, hogy sminkje egész nap, vagy egész éjjel tartson, használja az Urban Decay All Nighter vegán sminkfixáló spray-t.

Az esti sminkeltávolításhoz viszont jól jöhet a N.A.E. Purezza vegán micellás víz, amely kímélően távolítja el a sminket és a szennyeződéseket is, így az érzékeny bőr is jól tolerálja. Reggelente használja a bőr felfrissítésére a Foamie Aloe You Vera Much szappanmentes vegán arctisztító szappant, amely szárító vagy irritáló hatás nélkül távolítja el az éjszakai bőrápolók maradványait és frissíti fel a bőrt. 

A dezodorról se feledkezzen meg – a N.A.E. Freschezza összetétele vegán, receptúrája gyógynövényeken alapul. Engedi szabadon lélegezni a bőrt, miközben frissít és meggátolja a kellemetlen szagokat.

Ha eddig esetleg kételkedett a vegán kozmetikumok előnyeiben, lássuk be, felesleges volt! A vegán kozmetikumok soraiban ma már hihetetlen mennyiségű készítmény található, az arcápolóktól a dekorkozmetikumokon át egészen a haj- és testápolókig. Arra tanítják Önt, hogyan gondoskodjon magáról kíméletesen, hatékonyan és szeretettel.