A legjobb szettek borotválkozáshoz és szakállápoláshoz

szakállápolás és borotválkozás

Ön is ugyanazzal a problémával találkozik évről évre, akár épp születésnap, évforduló vagy más különleges alkalom van soron: mit vegyünk ajándékba a barátunknak, apukánknak vagy testvérünknek, és hogyan szerezzünk örömet azoknak, akiknek mindig mindegy, hogy mit kapnak? Azt tanácsoljuk, válasszon egy univerzális megoldást, amely praktikus, szinte mindig hasznos, ráadásul a csomagolása is szép. Egy stílusos borotválkozószett vagy szakállápoló szett garantáltan sikert arat. Nézze végig a legjobb termékek kínálatát!

Válassza ki a legjobb szakállápoló szettet

Borostát vagy szakállat növeszt a párja? Tartsa szem előtt, hogy mennyi ápolást igényelnek az egyes szakálltípusok, és eszerint válassza ki a legjobb készletet – épp neki.

A Proraso Wood and Spice szakállápoló szett bárkinek tökéletes, aki szereti ápolni az arcszőrzetét, hiszen sampon, balzsam és olaj is található benne. Ez utóbbi különösen a George Clooney-stílusú rövidebb, de akár a ZZ Topot idéző hosszabb szakállakhoz is jól illik. A termékeket ráadásul stílusos fémdobozba rejtették, amelyet megtarthat, és később bármilyen apróságot tárolhat benne.

A Bulldog Original Ultimate Beard Care Kit barber szakállápoló szett jólesően ápolja a szakállat, és megkönnyíti a kifésülését. A samponnak, az olajnak, a kondicionálónak és a balzsamnak köszönhetően a szakáll csodásan puhává válik, és könnyen kifésülhető lesz a készletben található fafésűvel.

Borotválkozószett, amely mosolyt varázsol az arcokra

Esetleg olyan férfinak keres ajándékot, aki rendszeresen borotválkozik? Akkor az ő ajándékkészletébe teljesen más készítmények kellenek: keresse a minőségi borotválkozótermékeket, de ne feledkezzen meg a bőrkímélő balzsamokról és after shave-ekről sem.

A Collistar Sensitive Skins After-Shave férfiaknak való ajándékszettet mindenki imádni fogja, akinek borotválkozás után érzékeny a bőre. A borotválkozás utáni emulzió megnyugtatja és regenerálja az irritált bőrt, ezután a nappali krém egész nap megőrzi a bőr hidratáltságát.

Az Aēsop Skin Maroccan Neroli a luxuskészletek közé tartozik – azokra a férfiakra vár, akiknek nem felel meg akármi. Valljuk be, bizony minden családban akad valaki, aki válogatós, de ha kicsomagolja ezt az ajándékszettet, az öröme biztosan őszinte lesz.

A Bulldog Original Shave Duo Set is azok közé a készletek közé tartozik, amelyek biztosan sikert aratnak a férfiak körében. Ha az Ön által szeretett férfi még nem találta meg a megfelelő borotvát, ez a férfi borotválkozószett biztos telitalálat lesz!

Sikerült eldöntenie, hogy melyik készletet válassza? Ne is tétovázzon tovább, hiszen mindegyik hihetetlen gyorsasággal fogy a készletünkből!