A legjobb szempillaspirálok: TOP 7 lista!

Szempillaspirál teszt

Csodálatosan kifejező, sűrű és hosszú szempillákról álmodozik? Szeretné tudni, hogy melyik 2020 legjobb szempillaspirálja? Ha egy szempillaspirállal sem elégedett, vagy csak egy kicsit kényeztetni akarja magát és kipróbálna valami újat, akkor nézze meg 2020-as szempillaspirál tesztünket. Miss Notino Angelika Kostyshynová és Hana Vágnerová több tucatot kipróbált, és kiválasztották közülük a legjobb hetet. Lehet, hogy az Ön legkedveltebb top szempillaspirálját is megtalálja köztük, de lehet hogy többet is megkedvel.

Hogy lehet felismerni a jó szempillaspirált?

  • Nem ragasztja össze a szempillákat.
  • Nem hagy nyomot a szemhéjon, nem kenődik el.
  • Nem morzsolódik, és rétegeléskor nem csomósodik.

Válassza ki a szempilláinak megfelelő legjobb szempillaspirált

Ha vékony szálú, egyenes haja van, akkor biztosan nem ajánlaná samponját egy göndör hajú barátnőjének. A szempillákkal ugyanez a helyzet – olyan szempillaspirált kell választania, amely tekintettel van a pillák természetes tulajdonságaira, kiemeli szépségüket és elfedi hiányosságaikat.

  • Hosszú szempillák – keresse a műszempilla-hatást keltő szempillaspirálokat vagy olyat, amely a természet adta hosszú szempilláit szép íveltté teszi. Tudja, hogy könnyen varázsolhat magának macskaszemet szemhéjtus nélkül is? Elég, ha a szempillákat enyhén a külső szemzug felé íveli a szempillaspirállal. Biztos nem maradnak el a csodáló tekintetek!
  • Rövid és erős szempillák – Önnek a sűrű sörtés keféjű, hosszabbító szempillaspirálok az ideálisak. Csak ezek tudják a rövid és szófogadatlan szempillákat egyenletesen befesteni a tövüktől a végükig.
  • Egyenes szempillák – Segít a szempilla-göndörítő és a „curly“ összetételű szempillaspirál. A hatékonyabb ívelésért forgassa a spirált festés közben. Amíg a szempillák száradnak, enyhén emelje fel őket az ujjával és tartsa meg. Így egész nap tökéletesen íveltek maradnak.
  • Egyenetlen szempillák – Akkor is talál megfelelő szempillaspirálokat, ha szempillái között vannak hosszabb és rövidebb szálúak is. Olyan spirált válasszon, amelynek a keféje hosszú és sűrű, középen pedig széles.

Szempillaspirálteszt: melyek az igazán legjobbak?

Hana Vágnerová, Miss Notino 2019 kipróbálta Ön helyett a Collistar, a Shiseido és a Gosh kiváló szempillaspiráljait. Itt olvashatja az értékelését:

Collistar Mascara Infinito

A luxus megjelenésű, arany színű csomagolást külön kiemelném. A Collistar Mascara Infinito dúsító és göndörítő szempillaspirál gumis spirálja tökéletesen precízen biztosítja a szín felvitelét, így a szemek egész nap tökéletesen sminkeltek maradnak. Enyhén csillogó intenzív színe ideális a szexi esti vagy a szokásos napi make-up kialakításához is.

Shiseido Controlled Chaos MascaraInk

Számomra a Shiseido Controlled Chaos MascaraInk dúsító szempillaspirálja maga a tökély. A tökéletes, bár első pillantásra „klasszikus“ spirál a titka, amelyet a szempillák igazán szeretni fognak. A nagyon könnyű szempillaspirál varázslatos hatású. A szempilláim tökéletesen íveltek és hosszúak. Az eredmény pedig igazán természetesen hat.

Gosh Catchy Eyes

Már a hosszú és elválasztott szempillákért készült Gosh Catchy Eyes szempillaspirál neve is elárulja, hogy az eredmény igazán figyelemfelkeltő. Nem csomósodik, nem tapasztja össze a szempillákat, a spirál íves alakja szépen megemeli és meghosszabbítja őket. Ráadásul a szempillaspirál ára is kedvező, és kiválóan alkalmas a napi használatra.

Angelina Kostyshynová, Miss Notino 2020, kipróbálta a NOBEA, a Bourjois, az Eisenberg és a Lancôme márkák fantasztikus szempillaspiráljait. Hogyan értékelte őket?

NOBEA Festive

Az igazat bevallva a 3D hatású NOBEA Festive dúsító szempillaspirálját most próbáltam ki először. Be kell ismernem, hogy ahhoz képest, hogy mennyire elérhető áron van, mindent tud, amit egy szempillaspiráltól elvárok. Használata után a szempillák láthatóan dúsabbak, és nem ragadnak össze. Nem kenődik el, ami számomra különösen fontos.

Bourjois Volume Glamour

Még egy kiváló darab kedvező áron. A Bourjois Volume Glamour szempillaspirál a dús és sűrű szempillákért tökéletesen fixál, így nem is kenődik el. A spirálnak ugyan erősebb sörtéi vannak, de azoknak, akiknek a dús hatás a lényeg, szerintem igazán szuper.

Eisenberg Le Maquillage Le Mascara Noir

Az Eisenberg Le Maquillage Le Mascara Noir szempillaspirál az extra dús szempillákért ugyan kissé drágább, de el kell ismernem, hogy ebben az esetben valóban érdemes egy kicsit többet áldozni rá. A szempillák gyönyörű dúsak lesznek tőle, ráadásul meghosszabbítja és göndöríti őket. Szinte bármilyen mennyiséget fel lehet vinni, a szempillák nem ragadnak össze. Ha kifejezőbb sminkelést akar elérni, akkor javaslom, hogy használja egymás után több rétegben.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes

A Lancôme Hypnôse Doll Eyes hosszabbító és dúsító szempillaspirálja az abszolút győztes számomra az összes kipróbált spirál közül. Nemcsak hogy már első pillantásra szép, de a spirál alakja és sörtéi számomra éppen megfelelőek. Mivel a hegye keskenyebb és fokozatosan szélesedik, így a legrövidebb, a szemzugokban levő szempillákat is szépen eléri. A szempillákat szépen elválasztja egymástól, meghosszabbítja és dúsítja őket.

Nos, 2020 hét legjobb szempillaspirálja közül melyik nyerte el az Ön tetszését, amelyet szívesen ki is próbálna? Írja meg nekünk megjegyzésben.