A legjobb szakáll- és hajvágók

Szakáll- és hajvágók

Nem csak a nők esetében fontos a külső rendszeres és gondos ápolása. A férfiak is ápoltak és vonzóak szeretnének lenni. Ezért jó oka van annak, hogy megjelentek a világban a szakállvágók, melyek lehetővé teszik a barber shop [borbélyüzlet] szintű szakállápolást. Ha Ön is szakáll- és hajvágó készülék vásárlásán töri a fejét, szolgálhatunk néhány tanáccsal, hogy hogyan válassza ki azt, amelyik pontosan megfelel az igényeinek. A legjobbak közül is a legjobbakat emeltük ki.

Hogyan kell kiválasztani a szakáll- és hajvágót

Függetlenül attól, hogy csupán borotválkozni szeretne-e, vagy különböző formázást és stílust céloz meg, mindig olyan minőségi szőrvágót válasszon, amely megfelel az igényeinek. Ezért először gondolja át, mire akarja a készüléket használni. A piac nagyon sok eltérő funkciójú modellt kínál különböző anyagú pengékkel, toldalékokkal és egyéb hasznos tulajdonságokkal.

Ideális esetben azok közül a többfunkciós szőrvágók közül érdemes választani, melyek az egész testre használhatók. Bizonyára fontosnak tartja a vezeték nélküli alkalmazhatóságot és az akkumulátor hosszú élettartamát, azonban inkább a vágási magasság beállítási lehetőségeire, valamint az igényei szerinti toldalékokra kellene összpontosítania. Így már játszva rátalál a legmegfelelőbb szakáll- és hajvágó készülékre.

Kiderült: a hat legjobb szőrvágó

  • 1. A Remington Graphite Series G2 PG2000 haj- és szakállvágó 40 perces vezeték nélküli üzemelést ígér, ami több mint elégséges ahhoz, hogy tökéletesen elkészüljön, közben pedig nem akadályozza a töltőkábel. Fő vágókésével könnyedén és precízen visszavághatja vagy teljesen lenyírhatja a szőrzetet, az egyenes szőrvágót pedig a fül, orr vagy szemöldök szőrtelenítésére használhatja. Ráadásul állítható fésűje 2-20 mm hosszúság közötti választási lehetőséget kínál, így a fodrászat meglátogatását nyugodtan jó ideig elodázhatja.
  • 2. A takaros vágáshoz olyan hosszú élettartamú, minőségi és tökéletesen éles acélpengék kellenek, mint amilyennel például a BaByliss For Men T890E is rendelkezik. Ez a szakállvágó egy teljes feltöltéssel akár 120 percet is képes működni, ezért nem kell minden borotválkozás után feltöltenie. Vágófejének minimális trimmelő magassága 0,5 mm, vágási hosszúsága legfeljebb 12 mm. A magasságok és a toldalékok kombinálásával a szakállvágó 24 állítási lehetőséget kínál a vágáshoz. Király!
  • 3. A Philips OneBlade Face and Body Pro QP6620/20 elektromos szőrnyíró a szőrzet, haj és szakáll bármilyen hosszúságával megbirkózik, arcra és testre is használható. Nekünk tetszik, hogy a készülék száraz és nedves borotválkozásra is alkalmas. Remeknek tartjuk a villámgyors pengén alapuló, egyedülálló OneBlade technológiát is, mely másodpercenként akár 200 mozdulatot is lehetővé tesz. Ez a készülék nem aprózza el a dolgot!
  • 4. Amennyiben gondja van azzal, hogy a szőrvágók tépik a szakállát és a minden irányba növő haját különböző vastagságban szedik le, akkor a megoldást a Braun Beard Trimmer BT7220 készülék megvásárlása jelentheti. Az innovatív AutoSense technológiának köszönhetően a motor teljesítménye képes egyedileg alkalmazkodni a különböző szőrszálak vastagságához, így biztosítva a kellemes, tépés nélküli, sima nyírást. Az élettartam végéig éles fémpengék a hosszú és sűrű borostával is megbirkóznak, így az ápolt külső elérése ezzel a készülékkel valóban gyerekjáték.
  • 5. A stílusos, vezeték nélküli, titán-karbid pengékkel ellátott BaByliss For Men E977E Smooth Precision szakáll- és hajvágóval akár 26 különböző lehetőség közül választva, 0,5 és 25 mm között egyszerűen beállítható a vágási magasság. Ugyanakkor annak is bizonyára örülni fog, hogy a csomagban olyan pontos kontúrvágót is talál, amellyel hibátlanul a kívánt alakúra tudja formázni szakálla vonalát. Azaz garantált a professzionális igazítás!
  • 6. A Rowenta Forever Sharp TN6030F4 szakállvágó egy olyan okos eszköz, mely minden tekintetben segíti megjelenése ápolását. Önélező, rozsdamentes borotvákkal van ellátva. A rendkívüli teherbírású, kiváló minőségű készülék, heti háromszori, ötperces borotválkozás esetén akár kéthavi vezeték nélküli üzemidőt is garantál. Ám ha véletlenül lemerülne, akkor sem kell kétségbe esnie. A gyorstöltő funkció már 4 perces hálózati töltés után biztosítja az egy teljes trimmeléshez elegendő energiát. A Rowenta ugyanis tisztában van az idő értékével!

Sikerült segítenünk a legjobb szakállvágó kiválasztásában? Megtalálta, amire vágyott, vagy esetleg ad nekünk egy tippet a még jobb szakáll- és hajvágóra? Várjuk visszajelzését.