A legjobb női parfümök: top 10 női parfüm

Top 10 női parfüm

Coco Chanel divattervező, a divatvilág egyik legnagyobb ikonja, egyszer kijelentette: „A parfüm láthatatlan, de nélkülözhetetlen és pótolhatatlan divatkellék. Előre jelzi a nő érkezését, távozása után pedig emlékeztet rá.“ Nézzük meg most együtt a legjobb női parfümöket. Hagyja, hogy inspirálják Önt!

Burberry Her

Burberry Her női parfümöt London ihlette. Azonban ne ijedjen meg, nem lesz tőle fish & chips, londoni metró vagy Beefeater illata, mert valójában ennek a világvárosnak az energikus és kozmopolita lelkületét fejezi ki. A fekete ribizlivel, málnával, szederrel illetve citrusokkal teli kertet egy jázminos és ibolyás szív követi, a fináléjában pedig ámbra és fás jegyek melegítik fel. Az illat arca nem más, mint a világhírű modell, Cara Delevingne, aki saját szülővárosát képviseli.

Giorgio Armani Sì Passione

Egy parfüm, amire nem mondható más, csak EZ IGEN. Tudtára adja a világnak, hogy Ön mennyire érzéki és szenvedélyes. A gyümölcsös-virágos Si Passione tökéletesen kiemeli a természetes báját. Az olyan gyümölcsös összetevők, mint a fekete ribizli és a körte, itt a melengető vaníliával, a gyöngéd rózsával, a jázminnal és a különleges vaníliavirággal társulnak. Ezzel a parfümmel bármikor elbűvöli a környezetét.

Lancôme Idôle

Az Idôle ciprusos elemeket tartalmazó, tisztán virágos illat, amit a nők új generációjának készítettek. A világ legvékonyabb üvegcséjét az iPhone ihlette, és egy igazi trendi darab. Csak ügyelni kell arra, hogy a táskában kutatva az ember ne keverje össze mással! Az alapja két rózsa és rózsaesszencia alkotta, virágos szimfónia. Ráadásul üvegcséje újratölthető, vagyis az Idôle a fenntarthatóság követelményeinek is megfelel.

Chloé Nomade

Minden olyan kalandvágyó léleknek, aki nem bír egy helyben megmaradni, illetve akit elbűvölt a digitális nomádság trendje, kiváló társa lesz a Chloé Nomade parfüm. Egy gyönyörű illat társaságában az élmény is kellemesebb! Üde aromájában ott találja a jellegzetes tölgymohát, a mámorító mirabella szilvát és a csábító fréziát. A retikül formájú üvegcse is azt bizonyítja, hogy olyan nőknek szánt parfümről van szó, akiket ellenállhatatlanul vonz az utazás.

Juliette Has a Gun Not a Perfume

Amennyiben azon a véleményen van, hogy a kevesebb több, és nem szeretne olyan illatot magának, amit minden második nő visel, van önnek egy különleges parfümünk is! Ezzel a finom, feltűnésmentes, sőt hipoallergén illattal nem kell félnie attól, hogy távozása után a kollegái azonnal ablakot nyitnak. A Not a Perfume összetételében kizárólag egyetlen illatösszetevőt talál, a Cetaloxot, aminek az illata az ámbrára hasonlít és minimalista, elegáns és rendkívül tiszta eredményt garantál.

Top 10 női parfüm

Calvin Klein Women

Az ikonikus üvegcse és rajta a szem azt hivatott kifejezni, hogy egyetlen női pillantásban mennyi erő rejlik. A férfiak hosszan mesélhetnének erről. A Calvin Klein Women abból a meggyőződésből indul ki, hogy minden nő szép, erős és egyedi. Azonban az sem árt, ha az illatuk is csodálatos! Az olyan frissítő összetevők után, mint az eukaliptusz, citrusok és a fekete bors, virágos szív következik. Az illat melegségét és mélységét ámbra és cédrusfa adja. Ennek a darabnak határozottan ott a helye a 2019. évi legjobb női parfümök között.

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Egyszerűségben az erő. Azt várja a parfümjétől, hogy kellemesen összeolvadjon a bőrével és egész napra mértéktartó, elegáns illatot adjon Önnek? A For Her Pure Musc női parfüm szinte második bőrévé válik. Az elbűvölő, fehér virágok itt a pacsuli és az ámbra melengető akkordjai mellett fejtik ki hatásukat. Így néz ki az igazi legjobb női parfüm.

Yves Saint Laurent Libre

Érzi a szabadság illatát? Ez a lázadóknak készült Libre, ami nem fél szembemenni az árral, sőt még attól sem, hogy levendula szíve legyen. A levendulát ugyanis mindeddig jellegzetes férfi esszenciának tartották, azonban csak hozzá kellett adni a narancsfavirágot, a vaníliát, a mandarint és az ámbrát a nerolival, és íme! Megszületett a különleges alkalmakra tökéletes, rendkívül nőies, csábító illat.

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful

Az ősz és a tél egyáltalán nem az Ön kedvenc évszaka, és amint a hőmérséklet 25 °C alá süllyed, legszívesebben elrepülne a gólyákkal melegebb tájakra? Az Amo Ferragamo Flowerful parfümmel egy gyümölcsfákkal szegélyezett és nyíló virágokkal teli réten találja magát. Az olyan összetevők, mint a fekete ribizli, jázmin, szilvafa virága, bazsarózsa és vanília orchidea még akkor is visszaadja az életkedvét és optimizmusát, ha egy fél évet kell megint várnia a melegre.

Carolina Herrera Good Girl

Ma jó vagy inkább rossz kislány szeretne lenni? Ez egyedül Önön múlik! Az aranyozott sarkú körömcipő formájú, ikonikus üvegcsében a hagyományos és az innovatív alkotóelemek kombinációja rejlik, és mintha a minden nőben ott rejlő, jó és árnyékos oldalt tükrözné. A Good Girl parfümben az üde jázmint és a különleges tubarózsát a kakaó és a tonkabab melengető, gurmand illata öleli körül.

Top 10 női parfüm

Melyik az ön legkedvesebb női parfümje? Ossza meg velünk a saját favoritjait!

Szerző: Notino