A legjobb napozókrémek arcbőrtípus szerint

Napozókrém arcbőrre

Az arcbőrnek nyáron különösen kényeztető ápolásra van szüksége, amilyet csak speciális, az ön konkrét arcbőrtípusához kiválasztott, „testre szabott” napozókrém nyújt!

Amennyiben már próbálta általános, testre alkalmazható napozó termékekkel megvédeni arcbőrét, bizonyára érezte, hogy ez cseppet sem a legjobb megoldás. A testápoló krémek legtöbbje sűrű állagú, és a bőrön egy vékony filmréteget képeznek. És ott van az a ragadós érzés is! Az arcra ajánlott napozókrémek ezzel szemben könnyebben szívódnak fel, s így lehetőséget teremtenek a sminkelésre.

Az arcbőr finomabb, és jobban ki van téve a napsütés hatásainak. Ezért az arc "furfangos", az arcbőrtípus szerint specializált napozókrémet igényel. Akárcsak a mindennapi arcápoló termékek, a napozókrémek is megkívánják a bőr tipizálását.

A következő listán összesítettük az egyes arcbőrtípusokra szabott legjobb napozókrémeket.

Kímélő napozókrém érzékeny arcbőrre

La Roche-Posay Anthelios SHAKA egy speciálisan arcbőrre kifejlesztett parfümmentes védőkrém, SPF 50 fényvédő faktora a legérzékenyebb arcbőrt is megvédi. Nincs illata, nem ragad, pompásan szívódik fel, és az intoleráns arcbőrről is gondoskodik. Igazán kiváló napozókrém érzékeny arcra. Használatakor nem árt az óvatosság, nagyon híg!

Anthelios napozókrém

 

Mattító napozókrém zsíros arcbőrre

„Oil free“ összetétellel szolgálja az arcbőrre ajánlott Heliocare 360°, SPF 50 fényvédő faktorú napozógél, mely szabályozza a bőr faggyúképződését. A zöld tea kivonat, valamint C és E vitamin tartalma révén ügyel a szabad radikáloktól való védelemre. A Fernblock FC technológia az arcbőr sejtjeinek DNS-ét szolgáltatott védeni. Mindezek mellett még vízálló is!

Heliocare napozógél

 

Hidratáló napozókrém száraz arcbőrre

Hidratálja és nap ellen védi a száraz arcbőrt a Biotherm Fluide Solaire folyadék, mely SPF 15 fényvédő faktora révén jobbára mindennapi használatra ajánlott, mintsem intenzív napozáshoz. Használatával azonban érezhetően meghosszabbodik a barnulás hatása.

Biotherm napozókrém

 

Anti-aging ránctalanító napozókrém

A nap sugarai meggyorsítják nagyban gyorsítják az arcbőr öregedését, épp ezért a korosodó bőrnek tökéles választás lehet a Collistar Sun Protection, amely szerintünk a legjobb napozókrém olyan arcbőrre, melyen már megjelentek az első ráncok. SPF 30 fényvédő faktorral rendelkezik, gátolja a további ráncképződést, de a nem kívánt, egyenetlen pigmentációt is, amely a napozást nagyban megnehezítette. Ezzel a termékkel azonban már nem lesz erre gondja!

Collistar napozókrém

 

Pigmentfoltokra és heges arcbőrre ajánlott napozókrém

Ha már említettük a pigmentációt... amennyiben az Ön bőre is szenved a pigmentfoltokkal, esetleg heges az arcbőre, akkor Bioderma Photoderm Laser napozókrémre van szüksége. A szabadalmaztatott Cellular Bioprotection technológia révén ajánlott termékünk védi, hidratálja, nyugtatja és finomítja bőrét!

Bioderma napozókrém

 

(Tonizáló) pattanás elleni napozókrém

A problémás arcbőr nyáron még nagyobb veszélynek van kitéve, mint az év többi napján. Napozáshoz ezért valami olyan krémre van az arcbőrnek szüksége ami a mattosítás mellett nem tömi el a pórusokat, valami olyanra, mint az… Avène Cleanance Solaire, melyet arcbőre mellett bármely más testrészén is használhat.

 Avène napozókrém

 

Amennyiben valami tonizáló hatást szeretne, itt a Lancaster 365 Compact Tan Activator Complexszel, amely meghosszabbítja a lebarnulás hatását, illetve a melatonin képződést a bőrben, akár egy hónappal is! A legjobb, hogy három árnyalatból is választhat.…

Lancaster napozókrém

 

Univerzális napozókrém minden arcbőrtípusra

Az Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face napozókrém hosszú hatást biztosít. Ellenáll a medence- és tengervíznek. Könnyen kenhető, kellemes illatú, hidratálja, de nem terheli az arcbőrt. Legtöbb társával ellentétben felnyitás után hosszú ideig megőrzi szavatosságát. Így az sem okoz gondot, ha a nyaralás után marad belőle...

Elizabeth Arden napozókrém