A legjobb karácsonyi ajándékok nőknek

Ajándékok nőknek

Közeledik az év legszebb ünnepe, és mindannyian keressük a megfelelő ajándékot nőknek - feleségünknek, nővérünknek, anyukánknak, nagymamánknak, barátnőnknek vagy lányunknak. És sajnos gyakran úgy választjuk ki azokat, mint az élelmiszereket a szupermarketben. Ezért állítottunk össze olyan, nőknek szóló karácsonyi ajándéktippeket, amelyekért a Jézuska minden bizonnyal csak dicséretet fog kapni. Ezt a tipplistát születés- és névnapokra, valamint évfordulókra is megőrizheti.

Ajándékok a szebbik nem drága képviselője számára

Az első számú alapelv így szól: jó minőségű parfümmel, egy nőnél soha nem léphetsz rosszat. Végül is nem véletlen, hogy az illat az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék nőknek. A Tiffany & Co. ékszermárka elegáns, stílusos megjelenésű parfümjét, amely megdobbantja a lányszíveket, a virágillatok imádói fogják kedvelni – és persze minden nő szeretné, ha lenne otthon valamije a Tiffany-tól!

Ha viszont felesége a hangsúlyos és merész illatokhoz vonzódik, nagyot fog ugrani örömében, amikor meglátja a Jean Paul Gaultier Scandal ajándékdobozát. Ez az édes, virágos altónusú, mézes parfüm érzékien ínyenc karakterű.

Jean Paul Gaultier Scandal ajándékszett

 

Ajándékok anyukának

Karácsony előtt, minden évben törjük a fejünket azon, hogy mit is ajándékozzunk a nőknek, különösen a legjobban szeretett nőknek – az anyukáknak. Mutassa meg saját anyukájának a kozmetikai világ egyik legendáját! Ahogy a filmvilágnak van egy Marilyn Monroe-ja, a futballnak pedig egy Messi-je, a szépségvilág a 8 órás Elizabeth Arden krémmel büszkélkedhet. Elmagyarázhatja anyukájának, hogy a hollywoodi hírességek által használt krémek közül az egyik legnépszerűbbet tartja a kezében, és most már csak azt várhatja, mennyire lesz elbűvölve annak arcbőrhidratáló hatásától. Ideális a teljes Elizabeth Arden Eight Hour Cream Miracle Moisturizers ajándékszett, mivel édesanyja csakis a legjobbakat érdemli!

Anyukája úgy fogja érezni magát, mint egy mesében, ha a fa alatt egy Ashleigh & Burwood London Vintage Rose mágikus katalitikus lámpát talál, amely nemcsak illatosítja a lakást, de tisztítja és fertőtleníti a levegőt is, és biztonságos, mert a – katalitikus reakció révén – ún. láng nélküli égést mutat (a kanóc nem ég, mint a gyertyánál). Az otthon melegéhez való hozzájárulását biztosan mindenki értékelni fogja az ünnepi munkák során, és a különleges égési folyamat felkeltheti az amatőr vegyészek érdeklődését (ha vannak a családjában). A nők karácsonyi ajándéka egyszerűen nem lesz unalmas!

Elizabeth Arden ajándékszett

 

Ajándék nagymamáknak

Gyerekkorunk óta igyekszünk örömöt szerezni a nagymamának. Azok a karácsonyi ajándéktippek, melyek a bennünket korábban gondozó és kedvenc ételeinket mindmáig szeretettel főző, drága nőket illetik, ugyanilyen tradicionális szellemet képviselhetnek – s ezzel biztosan nem lövünk mellé. Ha szójaviaszból készült KOBO Broad St. Brand Starry Sky illatgyertyát választ, egy klasszikust ajándékoz, trendi formában, és ez ideális kombináció.

Bizonyára tisztes és üdvözölt meglepetést jelent a Chloé L’Eau illat is, amelyet világszerte minden korosztályú nő megszeretett, és amely a nőiességet teszi az első helyre. Mintha csak a nagymamának készült volna, nem gondolja?

Ajándékszett nőknek

 

Ajándékok leánytestvérnek

Egy olyan nőnek, aki teljes gyermekkora során kísérte, körültekintően kell ajándékot választani. Nyugodtan lehet az valami praktikus dolog is, amit egész biztosan fel fog használni. Megszállottja a kozmetikának és a sminknek? Hát ne habozzon, vágjon bele a Sigma Beauty Essential Trio Brush Set ikonikus ecsetkészletbe! A Sigma márka ugyanis minden sminkőrült számára teljesen nélkülözhetetlen!

Egy jól kiválasztott illattal nem követhet el hibát – például a Lancôme Idôle tiszta és csábító eau de parfum tökéletesen illik a fiatal, független nők mai generációjához. Az illat arca Zendaya színésznő, és ha lánytestvére bolondja a sorozatoknak, tudni fogja, hogy Ő az Eufória sorozat sztárja.

 Lancôme Idôle és Sigma ecsetszett

 

Ajándékok barátnőknek

Vannak olyan barátnői, akik mindig az Ön oldalán állnak, és száz százalékban támaszkodhat rájuk? Az ilyenek igazán rendes adag örömöt érdemelnek a fa alatt is. Ezt a feladatot legjobban olyan készletekkel lehet megoldani, amelyek egyszerre több ajándékot rejtenek magukban – egyébként ezért tartoznak minden évben a legnépszerűbb, nőknek szánt karácsonyi ajándékok közé.

A népszerű EOS márka készített egy szuper lányos (értsd rózsaszínű) Super Soft Shea Cherry készletet, amely tökéletesen gondoskodik a puha, bársonyos bőrről. A Vichy Normaderm Phytosolution szettje pattanásokra hajlamos, kitágult pórusos arc ápolására szolgáló készítményével tisztítja és élénkíti az arcbőrt, s így barátnője olyan lesz, mint egy baba.

Ajándékszettek