A legjobb karácsonyi ajándékok gyerekeknek

Ajándékötletek gyerekeknek

A gyerekek ajándéka nekünk felnőtteknek egy kicsit a megvalósult kívánságok gyermekkori örömét idézi meg. Idén próbálja meg online megrendelni azokat, hogy elkerülje a szülőket kimerítő, fárasztó sorban várakozást. Ha pedig a mi tippjeinkből merít ihletet, igazán élvezni fogja legkedvesebb karácsonyi kötelességet.

Ajándékok a legkisebbeknek

Képzelje el a gyermekek finom bőrét kímélően ápoló, legjobb kozmetikumokat. Egy boldog csecsemő számára nagyon fontos, hogy hidratált legyen a bőre, és ne legyenek rajta kiütések. Arról nem is beszélve, hogy ha a baba elégedett, éjszaka a szülők is garantáltan nyugodtan kipihenik magukat. A kozmetikumok kiválasztásakor érdemes egy kis időt áldozni az összetétel nem túl izgalmas olvasmányára és a gyermek korához igazodni.

Weleda Baby and Child baba ajándékkészlet az érzékeny bőr minden igényét teljesíti, nyugtató illata szinte altatódalként hat. A Bohemia Gifts & Cosmetics ellazító, természetes kozmetikumok között már az újszülöttek bőrére is talál bájos állatfigurákkal díszített szetteket.

A karácsonyi hangulat meghosszabbításához válassza a mézeskalács illatú Regina Gingerbread fürdőszobai készletet, ami ajakbalzsamot és az igazi mézeskalácsokhoz is kiváló uzsonnás dobozt is tartalmaz. Az ilyen kozmetikai csomagok a gyerekek minden egyes fürdését élvezetessé teszik, ugyanakkor a babája illatos és mosolygós lesz tőlük.

Ajándékok babáknak

 

Ajándékok kislányoknak

Akár ovis, akár sulis hercegnője van otthon, nálunk megtalálja számára a legjobb karácsonyi ajándékot. A kócos hajjal való küzdelemnek azonnal véget vet az ügyes Dtangler Kids hajkefe, amivel még a kevésbé ügyes apukák is sikításmentesen ki tudják fésülni kislányuk haját. Az unikornis mintával díszített, rózsaszín Vivian Gray Twinky The Unicorn készlet garantáltan belopja magát az ifjú hölgyek szívébe, így szó nélkül hajlandóak lesznek mosakodni és bekenni magukat. A Jégvarázs mese mókás Olaf hóemberéért és Elsa hercegnőért rajongó kislányok az ínycsiklandozó ízű és illatú Lip Smacker Disney Jégvarázs ajakbalzsamot sem nélkülözhetik.

Emlékszik még gyermekkora egyedülállóan felnőttes pillanatára, amikor először kapott krémet vagy parfümöt? Adja meg ifjú hercegnőjének ezt a felejthetetlen fontosságérzést a Klorane Bébé eau de toilette parfümmel, amit még a legkisebb kislányok is használhatnak, hiszen sem alkoholt, sem pedig színezőanyagot nem tartalmaz. A karácsonyi gyerekajándékok ugyanis hihetetlenül értékessé válnak a szemükben, ha lehetővé teszik nekik, hogy bekukkantsanak a felnőttek világába.

Ajándékok kislányoknak

 

Ajándékok kisfiúknak

A gyerekeknek való ajándékötleteknek nem kell a műanyag játékok végtelen sorára korlátozódniuk, melyek legtöbbször még szilveszter előtt eltűnnek a történelem útvesztőjében. Olyan, fiúknak való ajándékokat válogattunk itt össze, amiknek biztosan örülni fognak, és minden nap szórakoztatni fogják őket.

A Minyonokat (igen, ezek azok az ovális sárga figurák, amik furcsán beszélnek) kedvelő kicsi betyároknak itt a szemüveges EP Line Minions 2 az 1-ben tusfürdő és sampon, amiről a csemete le sem veszi a szemét a fürdőszobában. Az ifjú Don Juanok, akik a megakarják hódítani szivük hölgyét biztosan értékelni fogják az EP Line Ultimate Spiderman illatot.

A legjobb karácsonyi gyerekajándékai sorában ott a helye a buborékos colának is, amiből a gyerekeknek nem szabad ugyan sokat inniuk, de a fürdőszobában korlátlanul engedélyezett. Fontos azonban, hogy felhívja az ifjú emberke figyelmét arra, hogy a Ziaja Kids Bubble Cola tusfürdő illata emlékeztet ugyan a közkedvelt itókára, de semmiképpen sem a pocakba való.

Ajándékok kisfiúknak