A legjobb karácsonyi ajándékok férfiaknak

Ajándékok férfiaknak

Az év vége közeledtével – mint mindig – emelkedik a vásárlási láz, de a stressz szintje is. Hogy ezt az időszakot megkönnyítsük, tippeket állítottunk össze a férfiaknak szánt legjobb karácsonyi ajándékokra. E tippeknek köszönhetően idén az összes karácsonyi vásárlást gyorsan, egyszerűen, de főleg lelki nyugalomban bonyolíthatja le!

Ajándékok az erősebb nem drága képviselője számára

Amennyiben partnere azon férfiak közé tartozik, akik a parfümöt egy kellemes, mindennapos társnak tekintik, van egy tippünk a barátjának adható legjobb ajándékra. Az újdonságnak számító Calvin Klein Eternity for Men az ajándékkészletben már elegáns csomagolással rendelkezik, így már csak oda kell tennie a fa alá.

Előfordulhat, hogy a férfiaknak szóló karácsonyi ajándék saját kozmetikai arzenáljának védelméül is szolgál. Partnere vagy férje kölcsön szokta venni kedvenc kütyüit? Vegyen hát neki saját kütyüket! A tisztító FOREO LUNA 2 elegáns, fekete változatban hatékonyan és mélységében tisztítja a férfiak arcbőrét. És figyelem! A kefe segít csökkenteni a finom ráncokat, így az urak, akik örökké fiatalok akarnak maradni, ujjonganak majd az örömtől.

Ezen felül – a korábbi kölcsönvételekért cserébe – az ilyen, barátjának adott karácsonyi ajándékot, a szenteste után Ön veheti kölcsön (természetesen, ha a tulajdonos nem néz oda). Egyébként, az öregedéstől való félelmet állítólag a képregényes trikók egyre növekvő száma és a PlayStation-es játékgyűjtemény növekedése tükrözi.

Calvin Klein Eternity for Men és Foreo Luna 2

Ajándékok az édesapjának

Minden évben ugyanaz: apának ajándékot választani szinte emberfeletti erőfeszítést igényel. Természetesen, szeretne neki örömöt és meglepetést szerezni, de hogyan vágjon bele, amikor a legtöbb férfi nem szereti a változást? Hagyja hát ki ebben az évben az unalmas klasszikusokat, azaz a pizsamát és a zoknit! Vannak férfiaknak való karácsonyi ajándékokra olyan tippjeink, amelyekkel megmutathatja, igazán törődik apukájával! Mit szólna például a Davidoff Cool Water Intense generációk által ünnepelt, legendás illat intenzívebb változatához?

Amennyiben apukája inkább a praktikus ajándékokat szereti, biztosan örülni fog a L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic ajándékkészletnek. Ebben számos illatos terméket talál, amelyek reggelente a fürdőszobában segítik legalább néhány évvel megfiatalodni.

Davidoff Cool Water Intense és L’Oréal Paris ajándékcsomag

Ajándékok nagypapának

Férfiak számára karácsonyi ajándékot találni nem kezdőknek való feladat, de a nagyapának? Ezzel a leckével csak felsőbb osztályba járó lányok bírnak el. Ön viszont ezzel is becsülettel megbirkózhat, ha el tudja mondani, gyermekkora óta mit szeret a nagyszüleinél tett látogatásokban.

Az otthon melengető illata, a hely meghitt légköre és nyugalma, ahol lelassul az idő – ezt testesít meg a retro formájú Makers of Wax Goods Suede gyertya. A fás, citrus tónusú illatokat kedvelő nagypapának csomagoljon karácsonyi papírba egy Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood&Wood ajándékszettet, amely illatával és tusfürdőjével is örömöt fog szerezni!

Ajándékszettek férfiaknak

Ajándék testvérnek

A testvérnek szánt meglepetés tréfát és praktikusságot is rejthet magában. Ha testvére az Y generációhoz tartozik, az üde, pikáns Yves Saint Laurent Y parfümért biztosan megdicséri a Jézuskát. Ha viszont a szakállhoz és a barber shopokhoz húz a szíve, próbálja meglepni egy Baylis & Harding szakállápolási készlettel, ahol talál balzsamot, viaszt, sampont és szappant – azaz mindent a tökéletes tokataréjhoz, amit a többi hipszter irigyelni fog!

Yves Saint Laurent Y és Baylis & Harding ajándékszett

Ajándékok barátunknak

A férfiaknak való ajándékok ötletei a legkönnyedebb fejezettel – a barátoknak szánt figyelmességekével – zárulnak. Itt akár még a fel nem kutatott területekre is elmerészkedhet. Az ajándékkészletek közül az Apothecary 87 The Man Club nem csak rockereknek való, rendkívüli, például vanília- és mangóillatú hajápolót ajánljuk.

Barátjának, aki az autójára esküszik, ajándékozzon Culti Car Aramara különleges, elegáns, párna formájú autóillatosítót, mely fekete színének köszönhetően mindig férfias. A futballrajongókat egy fekete-arany megjelenésű Diesel Spirit of the Brave illattal varázsolhatja el, melynek születésénél Neymar, a jelenkor egyik legjobb labdarúgója segédkezett.

Ajándékszettek