A legjobb autóillatosítókk: tegye kellemesebbé a hosszú utazást!

A legjobb autóillatosítók

Meg van arról győződve, hogy a volán mögött töltött időt csak a kedvenc zene vagy szuper társaság teheti kellemesebbé? Ezen luxus autóillatosítók meg fogják arról győzni, hogy ennél még jobb is lehet. Amikor ugyanis egy megfelelő légfrissítőt választ autójába, az aroma, ami már pár percen belül szétárad az autó belsejében, az Ön állapotára hihetetlenül pozitív hatást gyakorolhat. Ha gyakran stresszel, hogy az autósorok miatt későn érkezik a találkozókra, megnyugtatják Önt az édeskés porelemek. Gyakran autózik szürkületkor? Válassza a friss és borsos illatot, ami garantáltan felébreszti.

Illatos párnacsata

Örömmel emlékszik vissza azokra az időkre, amikor lelkesen vett részt a párnacsatákban? Pontosan ilyen emlékeztető lehet a játékosság pillanataira a Culti Car Aramara elegáns illatpárna. Ahogy mágnesét rögzíti a szellőztetőn, rögtön körbeveszi Önt a fa és a citrusfélék illata, amit minden utas szeretni fog. Mindeközben mókásan elmerenghet, hogyan vágna az útitársához egy tollpárnát...

Rózsaszín „púdertartó“

Édes, púderes, finom. Igy lehetne jellemezni a Notino Home Scented Cards Rose & Powder felakasztható illatokat autóba, ruhásszekrénybe vagy táska belsejébe. Már az első pillanatban megragadja a figyelmét a három illatosító kártya baby pink színe és könnyedén friss aromája. Mindez ugyanakkor már rövid időn belül rózsa, írisz, málna, pézsma és vanília illat keverékévé alakul. A Rose & Powder illat ideális minden szépséges hölgy számára, aki belülről törékeny „Barbie babának“ érzi magát, habár környezetét (szükség esetén) iszonyatosan a sarokba tudja szorítani, mint a legszigorúbb tábornok.

Pöttyök, pöttyök és megint csak pöttyök

Ki ne ismerné az autós illatosító figurákat. A Mr & Mrs Fragrance Niki Cashmere azért mégis egy kicsit más. Minden egyes utazáskor fel fogja vidítani élénk pöttyökkel teli dizájnja és autójában a jázmin, a szantál és az édes pralinék illatával Észak-India atmoszféráját fogja felidézni. Ha pedig az illat elszáll, pöttyös haverját valami egészen új illattal töltheti fel. Olyannal, amihez éppen kedve támad.

Klasszikus formák és uniszex illatok

A hagyományos dizájn és a neutrális illatok kedvelői bizonyosan örülni fognak, hogy a dizájnos autós parfümök közé két, eléggé klasszikus darabot is besoroltunk. Az egyik a fekete Millefiori Icon Oxygen, ami talán még a legtisztább levegőnél is frissebben illatozik. E mögött a fenyőtű és a citromhéj harmonikus keveréke rejtőzik – és higgye el, hogy minden alkalommal, amikor beül autójába, olyan életerősnek fogja magát érezni, mintha kora reggeli erdei sétára indult volna.

Amennyiben inkább a világos színeket részesíti előnyben, akkor a Millefiori Icon Silver Spirit autóillatosítót javasoljuk. Az egyszerű dizájnon kívül meglepetést fog okozni magának Olaszországnak az illata fa, citrusok és pézsma formájában. Mindkét parfüm tiszteletre méltóan akár két hónapig is kitartó illatot biztosít, és amikor ez az idő telelik, elegendő beszerezni egy új utántöltőt és ismételten neki lehet vágni az országutak és sztrádák világának.

Sós fás illat férfi kocsiba

A Notino Home Scented Cards Salt & Wood illatkártyák nem nyápicoknak valók. Erős fás aromájuk a háborgó tenger árnyalatával ugyanakkor nagyszerű szolgálatot tesz egy olyan férfi számára, aki az egyiket felakasztja a visszapillantó tükörre, a másikat a ruhásszekrénybe, a harmadikat pedig bedugja a cipőszekrényébe vagy a sporttáskájába.

Egzotikus törzsi művészet

A Baobab Talisman Fresh Mojito autós luxusillat tényleges formatervezett mestermű. Formája hűen utánozza az afrikai törzsi maszkokat és egyidejűleg úgy illatozik, mint a frissen mixelt mojito. Nem szükséges csak az autóra koncentrálni, ez a „talizmán“ játszva beillatosítja a ruhásszekrényt is, vagy egyéb, az illatra alkalmas helyet.

A legjobb autóillatok nemcsak a fojtogató autósorok vagy az eltévedés leküzdésénél segítenek, hanem nagyszerű ajándékként szolgálhatnak a papa, a fivér vagy a partner számára is. Elárulja nekünk saját „autós aromaterápiáját“?