A legjobb ajakbalzsamok

Ajakbalzsam

Főleg télen nélkülözhetetlenek, és csaknem minden táskában ott lapulnak. Furcsa tulajdonságuk, hogy soha nincs belőlük elég. Észrevette már, hogy ezek a varázslatos rudacskák és tégelyek valami titokzatos módon mindig eltűnnek a táskában, a zsebben és a lakás különböző helyein, majd egyszer csak váratlanul felbukkannak? Különleges ajakbalzsam összeállításunk segítségével a legjobbakkal töltheti fel a készletét. Ami azért fontos, mert az ajkak, az arc többi részével ellentétben, nem képesek megőrizni az alacsony hőmérsékleten egyébként is hamarabb eltűnő hidratáltságukat.

Megbízható legendák

Még ebben a kategóriában is léteznek olyan legendák, melyek világszerte a nők, a profi stílusművészek és a legtöbbek által követett beauty bloggerek kedvencei. Ezek egyike a repedezett ajkak gyors megmentője, a Carmex Classic, ami tartós védőgátat képez a bőrön és SPF 15 védőfaktorának köszönhetően síelés közben még az erős hegyi napfénytől is kiválóan véd.

Aki egyszer kipróbálja az EOS márkát, annak egész évben húsvét lesz a fürdőszobájában. Ugyanis a tojás alakú, pasztellszínű, játékos ajakbalzsamoknak egyszerűen nem lehet ellenállni. Ráadásul könnyen felhordhatók és napközben képesek „lecövekelni“ a tartós, illetve a matt rúzst, ami egyébként főleg hidegben gyakran kiszárad és morzsolódik.

Az EOS Crystal Melon Blossom ajakbalzsamban nincs ugyan viasz, de az ápoló olajokkal még az érzékeny bőrről is megbízhatóan gondoskodik. A Burt‘s Bees Lip Care ajakbalzsammal méhecskeként fog röpködni. Nem véletlenül szerepel ennek a színező ajakbalzsamnak a nevében a szorgalmas méhecske, ugyanis a méhviasz és a méz fő összetevőként biztosítja az ajkak finom bőrének egész napi hidratálását.

Megbízható ajakbalzsamok

Nap elleni védelem

A legjobb téli ajakbalzsamok a napsugárzás elleni védelmet sem nélkülözhetik, függetlenül attól, hogy a telet egy szexi kezeslábasban sílécen tölti, vagy a városi dzsungelben. A Labello Med Repair regenerál, hidratál és SPF 15 védőfaktorral rendelkezik.

Extra ápolás a sivatagoknak

A kiszáradt ajkak arra is utalhatnak, hogy többet kellene innia. Természetesen tiszta vizet. Azonban nem kell pánikba esnie, hogy matt rúzsa kiemeli a repedezett ajkait. Elég felvinnie 10 perccel a rúzs felhordása előtt vastag rétegben a balzsamot. A mézet és természetes olajokat tartalmazó Nuxe Rêve de Miel természetes ajakbalzsam gyengéden megolvad a bőrön és azonnal megnyugtatja.

A homoktövist tartalmazó Saloos Bio Karité bio ajakbalzsam hihetetlenül jól tart és úgy hat, mint a múzsa csókja. Ha elalvás előtt felviszi az ajkaira, reggel a vanília illatával, vagyis mosollyal az ajkán ébred.

Ajakbalzsamok

Segítség az érzékenyeknek

Érzékeny az arcbőre, és a legjobb ajakbalzsamot keresi rá? A győzelem egyik esélyese a Bioderma Atoderm. Az összetétele hipoallergén, a textúrája lágy, az illata pedig málna. A Lip Smacker márka termékeinek kreatív íze és csomagolása egyszerűen lenyűgöző. Például az új Lip Smacker Coca Cola balzsamot a leghíresebb ital ihlette.

Rúzs nélkül is színes ajkak

A színező ajakbalzsam az olyan zűrös napokon, amikor nem akar időt vesztegetni a tökéletesen felhordott rúzs figyelésére, két munkát is elvégez. A NYX Professional Makeup #thisiseverything egységesíti az ajkak színét és finom rózsaszínűre színezi őket. A Catrice Volumizing Lip Balm többféle színárnyalatban is zamatos színt és teltebb formát ad az ajkaknak.

Ajakbalzsamok