A leghatékonyabb hidratáló hajpakolások - vélemények

Hidratáló hajpakolások

Túl jól ismeri a kiszáradt, durva és kreppesedő hajat? A haj nemcsak a gyakori festéstől vagy szőkítéstől szenved, hanem a hajszárítástól és a napsugárzástól is. Főleg ha még a természet is száraz hajjal áldotta meg, akkor néha igazi katasztrófaállapotok uralkodhatnak a fején. De lehet, hogy csak azért, mert még soha nem próbált ki egy igazán jó hidratáló hajpakolást sem! Mi már teszteltük a száraz hajra való leghatékonyabb pakolásokat, most nézzük, melyik éri meg a legjobban.

Hogyan kell ápolni a száraz hajat?

Egy igazán jó minőségű hajpakolás szinte csodákra képes, de azért nem szabad elhanyagolni a többi lépést sem. Hogyan lehet a lehető legjobban hidratálni és táplálni a száraz hajat?

  • Keresse a samponok és kondicionálók összetételében az olyan tápláló és hidratáló anyagokat, mint például az argánolaj, a keratin vagy a hialuronsav.
  • A hajápolás során rendszeresen, de ne túl gyakran használjon pakolást. A regeneráló pakolás feleslegesen terhelheti a haját, ha túl sokszor használja. Ne vigye túlzásba se a gyakoriságot, se a mennyiséget, mindig a gyártó javaslatai szerint járjon el. A pakolás regeneráló hatását fokozhatja, ha alkalmanként törülközőbe tekeri a haját – vigye fel a pakolást és hagyja hatni 20-30 percig törülköző alatt. Ezután mossa ki alaposan – és olyan lesz a hajkoronája, mintha csak fodrásznál járt volna!
  • A túlságosan kiszáradt hajvégekre jöhet még egy jó minőségű olaj, öblítés nélkül. Nem utolsósorban persze gondoskodjon a hővédelemről is, mielőtt bármi módon hőkezelné a haját.

A legjobb pakolások száraz hajra

Most már lássuk, milyen értékelést kaptak a kedvenc hidratáló hajpakolások! Kiválasztottunk és becsületesen leteszteltünk 4 terméket. Hogyan alakultak a teszteredmények?

Kérastase Chronologiste

A rendszeres sampon és balzsam használatán kívül még havonta egyszer-kétszer használom a Kérastase Chronologiste revitalizáló pakolást. A hajam szép és intenzíven illatos maradt még néhány nap elteltével is. Nem használom minden hajmosás után a pakolást, de anélkül is selymesebb és fényesebb a hajam.

Ez a hajpakolás a haj öregedése ellen hat, így kipróbáltattam az anyukámmal (50) és a nagymamámmal is (76). Nagyon lelkesek voltak mindketten! A nagymamám haja nemcsak fényesebb, de erősebb is lett a pakolástól. Szóval egyszerre három generáció is a legjobb hajpakolásként értékelte!

B. Csilla

Moroccanoil Hydration

A Moroccanoil Hydration hidratáló hajpakolás nagyszerű a száraz és rakoncátlan hajra. Tökéletesen táplálja a hajat, ugyanakkor nem nehezíti el, és szép selymessé teszi. Hosszú vékony szálú hajam van, és ez az első pakolás, amely képes elnehezítés nélkül hidratálni. Gyönyörű és ráadásul tartós illata van. Ez a kedvencem az összes pakolás közül, melyeket valaha is próbáltam, és biztos meg fogom venni a többi terméket is ebből a fajtából.

H. Patrícia

Redken All Soft

Igazán meglepett, amikor először láttam a Redken All Soft pakolás hatását. Még soha nem volt ilyen gyönyörű a hajam! A pakolás hihetetlenül kisimította és hidratálta. Szép fényes lett, és ráadásul fantasztikusan jó illatú. Nem is tudom enélkül elképzelni a hajápolást! Örülök, hogy kipróbáltam, és kijelenthetem, hogy ez a leghatékonyabb hajpakolás, amit valaha is próbáltam.

A. Anett

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

A Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich tápláló hajpakolás első használata után érezhető volt a különbség. A száraz, sérült és kócosodásra hajlamos hajam egyszerre csak selymes és fényes lett. Hetente kétszer használtam, és 10 percig hagytam hatni. Két hét után a hajam finomabb lett és szépen fénylett a napon. A következő mosásig kitartott így, és csak egyre jobb lett minden használat után. Ráadásul a pakolás nagyon sűrű állagú, elég belőle kis mennyiség, így igazán sokáig tart. Azt hiszem, megtaláltam a hajamnak megfelelő pakolást, ezt nekem találták ki.

B. Adrienn

Talán nem sikerült megkönnyíteni a választást, hogy melyik a legjobb pakolás száraz hajra – minden értékelés ötből öt csillagot kapott! De legalább beigazolódott, hogy a mi kiválasztottaink megérdemelik a helyüket. A döntés már csak az Öné, hogy melyiket próbálja ki először.