A legforróbb sminktrendek

sminkek

Biztosan Önnek is ismerős: szeretné elkészíteni a sminkjét, de rájön, hogy hiányzik a kedvenc terméke. Vagy arról kell döntenie, hogy pirosítót vagy bronzosítót tegyen fel. Gondolt már arra, hogy hányféleképpen használhatja a rúzst, ami mindenképp a táskájában van? Sehol sincs előírva, hogy a rúzst csak az ajkakon, vagy a szemceruzát csak a szemeken lehetne használni! Játsszunk bátran a sminktermékekkel! 

Fazekas Richárd, a Maybelline New York sminkmestere, számos tippel és trükkel látott el minket, hogy hogyan használhatjuk sminktermékeinket nem szokványos és játékos módon.

1.trükk: Cuki szeplők

Kétségkívül, nem kerülhettük el ez elmúlt évek egyik meghatározó trendjét. Ha nem tartozik azok közé, akik a tavasz első napsugaraival együtt cuki szeplők „tulajdonosai” is lesznek, nem kell elcsüggednie. Csak fogjon egy barna színű Master Precise szemceruzát és alakítsa szeplőit kedvére.

2.trükk: Üde tekintet a homloktól az állig

Szeretné magával vinni a pirosítót, de nincs elég hely? Az ecset pedig egyáltalán be sem fér? Van egy trükkünk az üde orcákhoz. Használja a Baby Lips Balm & Blush-t az ajkak hidratálásáért, az orcákon az egészséges kinézetért, és ha szeretné, akkor akár a szemeken is az egységes tekintetért. Ha a klasszikus rúzs híve, bátran használjon bármilyen rózsaszín árnyalatú Color Sensational ajakrúzst a pirosító helyett.

3.trükk: Mandulaszemek arckontúrozóval

Aggódik, hogy a szemhéjpúdere összetörik az utazás során, de mégis szeretné egy kicsit kiemelni a szemeit? Mindkét probléma könnyedén orvosolható a Master Contour duo stick-kel. A vonásait egyszerűen kiemelheti a segítségével, de a világos részét korrektorként is használhatja, vagy akár olajos szemhéjpúderként is alkalmazhatja. A most divatos monokróm sminkek és barna rúzsok jegyében a kontúr stick sötét részét az ajkakra is felviheti.

sminkek

4.trükk: Divatos, highlighterrel kiemelt smink

Rengeteget olvashatunk a highlighterekről a divatmagazinokban. Az arccsonton, az orron, az állon, és mit szólna, ha azt mondjuk, hogy az ajkakon is használhatunk highlighter-t? A bátrabbak először egy merész árnyalatú Color Sensational rúzst tegyenek fel (például a piros 968 Rich Ruby-t, vagy a violaszínű 886 Berry Bossy-t), majd erre a Master Chrome highlighter púdert. A végén, a szemek belső sarkában, használjuk a Master Chrome-ot. A gyönyörű végeredmény garantált!

5.trükk: Matt hatás mindegyik rúzzsal

A matt rúzsok nagyon trendinek számítanak manapság. De mit tehetünk, ha nem találjuk a kedvenc árnyalatunkat matt színben? Fogjunk egy púdert, ideálisan az áttetsző Master Fix púdert, és varázsoljunk matt ajkakat könnyedén. Ha olyan folyékony ajakrúzsa van, ami tartósan megmarad az ajkakon, ugyanezt a trükköt bevetheti.

Szívesen megtanulna valami újat? Érdekli egy sminktrükk, de nem biztos benne, hogy hogyan fogjon neki? Nézze meg a Maybelline Make-up in the City legújabb részét, ahol megtudhatja, hogyan készíthet el Ön is egyszerűen egy legújabb trendeket követő sminket.