A legcsodásabb őszi illatok, amiket ki kell próbálnia

illatok

Az ősz tökéletes parfümtesztelő évszak. A hűvösebb napok beköszöntével tegye félre a könnyű üde illatokat, itt az ideje a télen jobban érvényesülő provokatívabb illatokkal való kísérletezésnek! Ilyenkor az Eau de Toilette nyugodtan a fiókban maradhat, mert az Eau de Parfum és parfüm sokkal érdekesebb.

Melyik illatot célszerű választani a hatalmas kínálatból? A válasz egyszerű: Kezdje a válogatást a szakértőink által javasolt legcsodásabb őszi parfümökkel. Ezek részben klasszikusok, részben pedig olyan újdonságnak számító illatok, melyek még csak a közelmúltban kerültek piacra. Talán az új parfümszerelme, vagy kedvese tökéletes karácsonyi ajándéka is ott van közöttük.

DKNY Golden Delicious

A DKNY Golden Delicious azokat az őszi napokat idézi, amikor a horizont fölött alacsonyan nyugvó nap mindent bearanyoz. Melengető árnyalata teljes harmóniában áll tartalmával, melyben a hagyományos almaillat többek között szantálfa és szilva jegyekkel párosul. Lágyságát virágos összetevői, így a rózsa, a gyöngyvirág és az orchidea adják.

Chloé Eau de Parfum

A közkedvelt Chloé parfüm minden évszakhoz jól illik, mégis legjobban pont ősszel teljesedik ki. A rózsa, bazsarózsa és a licsi tiszta, ugyanakkor érzéki jegyei ölelkeznek benne a fehér frézia virággal és a mindezt elegáns árnyalattal színező, ámbrás alapra helyezett gyöngyvirággal. Nem csoda hát, hogy a Chloé szinte állandó helyen áll a parfümök ranglétráján.

Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche

Akárcsak a népszerű Black Opium, úgy a Nuit Blanche változata is a vanília és a kávé isteni kombinációja körül kering, ami a gourmand illatok csillagává emelte. Azonban elődjével ellentétben valamivel visszafogottabban gyümölcsös, és nagyobb teret enged a rizs és a tej gyengéden édeskés jegyeinek. Az eredmény egy palackba zárt mámorító, ám mégis könnyű desszert.

CK Deep Euphoria

Calvin Klein Euphoria parfümje létezésének tizenkét éve alatt modern illatlegendává vált, és ez a változata ugyanazzal a fás alapra helyezett virágos illatalappal játszadozik. A CK Deep Euphoria a rózsát a pacsuli és a bors fűszeres erejével kombinálja, ezt pedig a víz, bazsarózsa és jázmin jegyeivel lágyítja.

CK Obsessed for Women

Calvin Klein Obsessionja már több évtizede a világ egyik legnépszerűbb parfümje. A márka új Obsessed illata ezt a dicsőséget követi, mégis a levendula és a zsálya fűszeres jegyeinek hangsúlyozásával, illetve sportos könnyedségével észrevehetően különbözik tőle. Ezért ez a női változat azok számára ideális, akik kerülik az erős és domináns illatokat.