A COURRÉGES márka nem mindennapi divatot és illatokat produkál. Ön ismeri őket?

A márka alapítója André Courréges divattervező, építész és szobrász. Saját szalonját 1961 -ben Párizsban nyitotta meg, miután kellő tapasztalatokat gyűjtött Cristobala Balenciagi híres spanyol divattervező divatházában.

Divat művészet

1964 -ben nagy törés következett be a karrierjében, mikor megjelentette a SPACE AGE divat kollekcióját. Az Ő stílusa azokban az időkben a többi ember számára sokkoló volt. Az első kollekciók modelljeinél papírt, műanyagot és más nem megszokott anyagokat használt. Olyan nem mindennapi elemeket hozott be, mint például a fehér csizma, műanyag miniszoknya, fémmel és műanyaggal díszített esőkabát és még más ilyen újdonságokat. Befolyásolta a tervezők egész generációját, többek között Yves Saint Laurent is, aki kijelentette: „Egyre mélyebbre merültem a hagyományos eleganciában, de Courréges kihúzott ebből a szakadékból.”

1994 -ben Courréges egyesítette erejét Jean-Charles de Castelbajac -kal, akivel közös kollekciót hozott létre, mely hatalmas sikereket ért el. Későbbiekben saját alkotói munkájának, az építészetnek és a lakberendezésnek szentelte idejét.

Illatok és parfümök

férfi parfümök 1970 -ben André Courréges belépett a kozmetika világába is, és fokozatosan mutatta be az illatait: Empreinte, Eau de Courréges, Courréges In Blue, Sweet Courréges, Courréges 2020, Generation, Rose Courréges, Niagara férfi illatot és sok mást. A Courréges két legismertebb illatát és egy 2012 -es újdonságot mutatunk most be. Az első illat az Empreinte (lábnyom). Az illat megalkotásakor az 1969 -es Holdra szállás inspirálta a nagy futuristaként ismert André -t. Ezért választott az illat számára egy egyszerű arany színű flakont gömbölyű kupakkal, mely a Holdat és az űrhajós ruha sisakját hivatta szimbolizálni. Az illat, mint modern chypre lett bevezetve . Nagy sikereket ért el Európában és az óceánon túl, ahol a márka akkoriban expandált. Ugyanilyen flakonban, mint amilyen az Empereinte árulják az összes Courréges illatot. A 80 -as években az In Blue volt a márka legforgalmazottabb illata, mely az egyedüli olyan Courréges parfüm, mely másféle üvegben van. Lapos üveg, kockás mintával, tipikus AC logóval és arany kupakkal.

produkt

Courréges Empreinte eau de parfum nőknek

Az első illat, melyet bemutatunk a legendás Empreinte 1970 -ből, mely 2012 -ben megújult. Az első változat a klasszikus, becsületes chypre illatokhoz tartozik. Az Empreinte illat chypre tónusai bőr akkordokban nyílnak meg, majd ehhez kapcsolódnak gyógynövények illataival aláfestett virágos tónusok. A virágok közül leginkább a rózsa és egy kis púderes írisz érezhető a szívben. Idővel az illat finommá válik és fás tónusok, valamint enyhe füstös lehelet kerül előtérbe. Próbáltuk az új változatot is, de sajnos nem nyilvánult meg az eredeti Empreinte varázsa. Kicsit kevesebb aldehid és több pacsuli van benne, mely gyönyörűen kapcsolódik a virágos és fás tónusokhoz. Az Empreinte egy elegáns chypre illat, mely tökéletesen tartós, valamint alkalmas nappali és esti viselésre is.

produkt


Courréges In Blue eau de parfum nőknek

Másik közismert illat a Courréges In Blue az 1983 -as évből, mely 2013 -ban újult meg. Az In Blue virágos – aquatikus illatok közé került besorolásra, de szerintünk inkább virágos – gyógynövényes illat. Eleinte aldehid és körömvirág illata érezhető, éppen olyan illat, mint a különféle kozmetikai kenőcsöké. A felső tónusok elhalványulása után megjelennek a virágok, leginkább az ibolya és a finom rózsa illata érezhető. Ezt követően megjelenik a fekete ribizli erőteljes illata, melyet a fás tónusok és a földes illatú vetiver egészít ki. Az illat, bár eleinte nagyon virágos, idővel kellemesen finommá válik. Az In Blue szerintünk egy gondosan kidolgozott illat, az egyes összetevők gyönyörű összhangban vannak egymással. A Courréges In Blue egy nagyon nőies parfüm, mely alkalmas nappali viselésre.

produkt

Courréges Rose eau de parfum nőknek

A harmadik illat a 2012 -es év újdonsága, a Rose de Courreges parfüm, mely leginkább az olyan fiatalok érdeklődését keltheti fel, akik kedvelik a modern, tiszta virágos – gyümölcsös illatokat. Mi a Rose illatot 2014 tavaszán próbáltuk, és felkeltette érdeklődésünket. Az illat eleje nagyon lédús, főleg a grapefruitnak köszönhetően, melyhez egy pár percen belül csatlakozik a bambusz friss tónusa, melyről biztosan eszünkbe jut majd a tusfürdő illata. A háttérben édes gyümölcs illata érezhető, a gyártó a barackot adja meg, de mi egy kis málna illatot is felfedezni véltünk benne. Ezt követően jelennek meg a virágos tónusok, melyek közül leginkább a finom ibolya illatát emelhetjük ki. Az alap illatban a pézsma és az ámbra akkordjai jelennek meg, melyek telt hatás kölcsönöznek az illatnak. A Rose de Courréges egy tiszta, vidám, fiatalos nyári illat.

Ti melyik illatot ismeritek, szeretitek a Courréges márkától?