A 2020-as év színe: KLASSZIKUS KÉK. Eláruljuk, miért fogja imádni!

Az év színe a kék

Amennyiben a kozmetikai felszereléséből hiányzik a kéknek ez a hagyományos árnyalata, itt az ideje pótolni! Az adott időszakok divatvilágát, kozmetikáját és dizájnját uraló színirányzatok meghatározásában a Pantone Color Institute immár húsz éve a legnagyobb tekintély, és most 2020-ra a klasszikus kéket jelentette be az év színeként. A nők számára ez kifejezetten főnyeremény, hiszen függetlenül attól, hogy az illető szőke, vörös vagy barna, csaknem mindenkinek jól áll!

Tehát 2020-ban a klasszikus kék, pontosabban a 19-4052 Classic Blue jelzésű kék lett az év Pantone színe. Tudja, hogy mi a szuper benne? Hogy nemcsak ünnepi alkalmakkor tündököl majd benne, hanem a munkában vagy az iskolában is, és nemcsak a körmén mutat majd jól, de a haján és a szemén is. Élvezze ki az idei kobaltkéket teljes egészében, mert a színirányzatok ugyanolyan gyorsan jönnek-mennek, mint a kedvenc Instagram szűrői.

Kék smink

A 2020-as év színét könnyedén be tudja illeszteni sminkelési szertartásába. Itt van például a L’Oréal Paris Superliner Matte Signature telt és intenzív klasszikus kék színű folyékony szemhéjtus, vagy kombinálja a kék szemhéjfestékeket a Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs sminkpalettával. Nappal a visszafogottabb kék árnyalatokat használja kevésbé erőteljesen, sötétedés után azonban bátran rétegezze és ne riadjon vissza az erősebb smink viselésétől.

Kék smink

 

Kék rúzs

2020 trendi színe ajkait is szokatlanul különlegessé teheti. Csak egy kicsi merészség és kreativitás kell hozzá. A NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick rúzs Ex's Tears árnyalata olyan telt és matt színárnyalattal vonja be ajkait, amivel egyszerűen nem tud észrevétlen maradni! A NYX Professional Makeup Glitter Goals segítségével pedig még fényt és csillogást is adhat nekik. A mosolya elragadó és mindenképpen eredeti lesz tőle.

Kék körmök

A körömlakkoktól leginkább azt várjuk el, hogy gyorsan száradjanak, és sokáig tartsanak. A kék körömlakkok, köztük a lakkok között ikonikusnak számító Yves Saint Laurent La Laque Couture Bleu Majorelle árnyalata játszva teljesíti ezeket az elvárásokat.

Kék rúzs és körmök

Kék haj

Ha radikálisan meg szeretné változtatni frizuráját, vagy csak egy merészebb színt akar egy estére kipróbálni, a kék tökéletesen kiváló. Igaz, eléggé merész szín, ám egyben elegáns. A kék haj egyszerűen szórakoztatni fogja!

Belevághat egy kicsit könnyedebben. Kezdésként jó próba a balayage: hordja fel a kék színt könnyedén a haj teljes hosszára, a végekre pedig a legerősebben. Így nem kell félnie attól, hogy úgy fog kinézni, mint a „Hupikék törpikék“ valamelyike, mert a kékség elegánsan keretezi majd arcát és franciás sármot ad neki. Próbálja ki, hogy hogyan áll Önnek ez a stílus a Colorista Hair Makeup egynapos színével.

Még több kékre vágyik?

Kiválasztottuk Önnek azokat a parfümöket, melyek kék üvegcséjük miatt idén nagyon trendiek lesznek. A krokodil logós parfümök rajongói a Lacoste Eau de Lacoste L. 12.12 Magnetic férfi parfümért lesznek majd oda, az Yves Saint Laurent Black Opium Intense női parfüm meseszép, csillogó üvegcséjében pedig a kék abszint várja.

Amennyiben tetszik Önnek az év színe, ám nincs elég bátorsága a kék hajhoz, körmökhöz és rúzshoz, az sem gond. Legalább egy gyertyát próbáljon ki, ami nem csak klasszikus kék színnel ragyogja be esthajnalcsillagként otthonát. A selymes Bath & Body Works Flannel az egész lakást esszenciális olajok meleg illatával teszi még meghittebbé.