A 2018 legvonzóbb parfümje szavazás eredményei

parfümök

Nagy Valentin-napi szavazásunk a legvonzóbb parfümökről február 9-én, pénteken lezárult és meglepő eredményeket hozott. Azt mondják, hogy ahány ország, annyi szokás. Ebben az esetben azonban inkább annyi orr! Mégis, a karakteres jegyekkel bíró hasonló illatok végeztek az első helyeken. A női parfümöknél a gyümölcsös szívillattal kiegészített borostyán, pézsma és rózsa vezet, míg a férfi parfümök esetében a bőr, a fás jegyek, a bergamott és a levendula a nyerő.

Milyen illatot szeretnek legjobban a portugálok és melyik a németek legkedveltebb illata? Milyen illat vonzza leginkább a cseh nőket, és melyik parfüm áll legközelebb a magyar nőkhöz?

Legvonzóbb női parfümök

A női parfümök kategóriájában Csehországban és Szlovákiában Chloé Eau de Parfum aratta a legnagyobb sikert. Lengyelországban az Armani márka Sí Eau de Parfum illata bizonyult a legjobbnak, míg Németországban, Magyarországon és Portugáliában a Lancôme La Vie Est Belle L‘Eclat L‘Eau de Parfum győzött.

Valamennyi országban szorosan az első helyezett mögött ért még célba a Calvin Klein Obsessed és Paco Rabanne Olympea alkotása.

La vie est belle L‘Eclat

Legvonzóbb férfi parfümök

A férfi parfümök kategóriájában legjobban a Hugo Boss és az Armani illatok teljesítettek. Míg Csehországban a Boss The Scent győzött, addig a lengyelek és a portugálok esetében a Boss Bottled bizonyult a legjobbnak. Az Armani Acqua di Gio Pour Homme viszont Szlovákiában és Magyarországon vitte el a pálmát. Németország egyértelműen Hugo Boss Hugo Man parfümjére szavazott.

A többi országban az első hely közelében tartotta magát a Paco Rabanne Invictus, illetve a Versace Eros is.

giorgio armani 

A magyarországi szavazás eredménye

  • 1) Armani Acqua di Gio Pour Homme / Lancôme La Vie Est Belle L’Eclat L’Eau de
  • 2) Hugo Boss Boss Bottled / Armani Sí
  • 3) Paco Rabanne 1 million / Chloé Chloé
  • 4) Bvlgari Aqva Pour Homme / Carolina Herrera Good Girl
  • 5) Versace Eros / Versace Bright Crystal
  • 6) Mont Blanc Legend Spirit / Ariana grande