A 2014 -es év első parfüm újdonságai

Kíváncsi az idei első parfüm újdonságokra?

A kínálat valóban változatos!
Mindenki megtalálhatja a kedvencét, legyen szó romantikus lányokról, akik a könnyű, friss illatokat kedvelik, vagy szenvedélyes hölgyekről, akik szeretnek piszkálódni. Nem hiányozhatnak az egzotikus és édes gyümölcsökkel teli parfümök sem, melyek ideálisan az elkövetkező napos időszakra. Az egyik legelső idei újdonság a Chloé See By Chloé Eau Fraiche női parfüm volt, mely egy virágzó almáskertben való délutáni sétát juttatja eszünkbe. Ez egy nagyon könnyű parfüm, mely a jácint, jázmin és almafa virág egyedülálló kombinációjával azonnal elbűvöli Önt is. Ez az illat az előző évben megjelent See By Chloé sikeres folytatása, mely a pillanat varázsának ünneplését viszi egy kicsit tovább. Az új Chloé See By Chloé Eau Fraiche a már közkedvelt illat egy poétikusabb és gyengédebb változata, mely kellemesebbé teszi az idei tavaszi és nyári időszakot.
parfum ujdonság 2014 első

A 2014 -es év további exkluzív újdonsága a Calvin Klein CK One Red Edition for Woman női parfüm, mely eredetiségével és izgalmas aromájával Önt is meglepi majd. Ezt a parfümöt egy barátokkal átmulatott éjszakák ihlették. A parfüm feszültséget, izgalmat és frissességet rejt magában. Ezzel az illattal csábítónak és szexinek érzi majd magát. A bódító virágos tónusokat kiegészíti a dinnye és az érzéki pézsma. A különleges Calvin Klein CK One Red Edition for Woman parfümnek megjelent a jól sikerült férfi változata is, Calvin Klein CK One Red Edition for Men néven. Ez az illat megfelelő a magabiztos férfinak, aki élvezni akarja az életet. Leginkább esti viselésre ajánlott az illat, például a kellemes társaságban töltött bulikra.
ck on red

Szereti a valódi egzotikus illatot?

Ebben az esetben felkeltheti érdeklődését az Escada márka újdonsága, mely a Born In Paradise (Paradicsomban született) nevet kapta. Ez a különleges parfüm egy pillanat alatt elröpíti Önt az elveszett paradicsomba, ahol elvarázsolja Önt a dinnye és a lédús ananász édes illata. A kókusz különleges aromája a frissen leszakított alma illatával romantikus és szenvedélyes hangulatba hozza viselőjét. A parfüm tökéletesen megfelel a közelgő napos időszakra, és az utánozhatatlan nyári hangulatra emlékezteti, mely tele van nem várt kalandokkal, élményekkel és végtelen kényelemmel.
escada

Egy másik újdonság is, a Roberto Cavalli Exotica exkluzív női illata is az egzotikus vidéket mutatja be Önnek. Az édes mangó aromája szinte már arra készteti, hogy beleharapjon a gyümölcsbe, valamint a frangipáni levelek kellemes illata keveredik a szantálfa bódító aromájával, mely kiemeli az Exotica illat különleges hangulatát. Ez az érzéki és enyhén kötekedő újdonsága a 2014 -es évnek megfelelő választása minden olyan fiatal hölgynek, aki játékos és szereti a friss gyümölcsök aromáját. A Roberto Cavalli Exotica tündöklő rózsaszínű flakonja a nyár autentikus illatával van töltve, mely az egzotikus virágok törékeny szépségét fonja össze a lédús gyümölcsök vad frissességével.

roberto cavali