4 tipp a ragyogó nyári bőrért a Foreo ajánlásával

Foreo termékek

Elérkezett a kedvenc évszakunk és ilyenkor minden a napsütésről, a tengerről, a homokról és a gyönyörű, ragyogó bőrről szól. Legyen bőröd sima, feszes és sugárzó egy mindössze napi két perces rutinnal – eláruljuk a titkot, hogyan érheted el! A FOREO bőrápoló termékekkel bőrödet egy pillanat alatt felkészítheted a nyárra!

1. LÁGY TISZTÍTÁS, ERŐS RAGYOGÁS

Az arctisztítás a jó bőrápolási rutin 1. számú szabálya – az évszaktól függetlenül. A nyár különösen nagy kihívást jelent a bőr számára a forróság és a páratartalom miatt. Ez azt jelenti, hogy bőröd több izzadságot és olajat termel, ezért a napi kétszeri tisztítás elengedhetetlen. Az alkalmazásvezérelt LUNA 2-tól, bármely LUNA terméken át, a nyaralásbarát LUNA go készülékig – válaszd ki az igényeidnek legmegfelelőbb FOREO elektromos arctisztító kefe egyikét és legyen bőröd tündöklően ragyogó.

Foreo elektromos arctisztító

2. SZÜNTESD MEG A DUZZADTSÁGOT ÉS ENYHÍTSD BŐRÖD ÖREGEDÉSÉT

Az ébren töltött nyári éjszakáknak még csak a nyoma sem lesz az arcodon az IRIS szemmasszírozónak köszönhetően. A szilikon, öregedésgátló eszköz finom ütögetéssel és T-Sonic pulzálással simítja ki a szemkontúrt, távolítja el a duzzadtságot és a táskákat a szemek alól, miközben csökkenti az öregedés látható jeleit.

FOREO szemmasszírozó

3. ÉLET PATTANÁSOK NÉLKÜL

Gyorsan és hatékonyan kell cselekednünk – különösen nyáron, kiváltképp akkor, ha megjelenik egy pattanás. Az ESPADA kékfényes pattanásterápia pont az, amire szükséged van: fájdalommentes, gond nélküli és lézeres fókuszú készülék a pattanásokat okozó baktériumok eltávolításához és a bőr T-Sonic pulzálással való megújulásának elősegítéséhez.

Foreo a pattanások csökkentésére

4. A NAPNÁL IS VILÁGOSABB ÉS EGÉSZSÉGES MOSOLY

Hiába van a nyaralás üzemmód bekapcsolva, a fogápolásban nem tarthatsz szünetet. A FOREO ISSA elektromos fogkefékkel a 2 perces rutinok inkább nyugtató masszázsnak tűnnek, mintsem unalmas kötelező feladatnak. Hatékonyan, ínyeid feláldozása nélkül tisztítja fogaid, és a nyár minden árnyalatában kapható – az ISSA készülékkel minden nap lesz okod a mosolygásra.

FOREO fogkefe