4 sminktrükk. Próbálja ki máshogyan!

sminktrend

Valószínűleg mindannyian egyetértünk, hogy a sportruhákat már nem csak edzéseken hordunk. Ma már nem ritka, hogy sportos ruhadarabok szórakozóhelyeken vagy akár az irodákban is felbukkannak. Az új trend felborított néhány, korábban feltételezett öltözködési szabályt, szóval miért ne lehetne ez így a sminkkel kapcsolatban is? Hiszen sehol sincs megírva, hogy a sminket muszáj lemosni sportolás előtt vagy, hogy a szemkontúrunk színe csak fekete lehet

1. SMINKTREND: TARTÓS SZEMKONTÚR

A New York-i Fashion Week az az esemény, ahol a legnagyobb trendek születnek, ezért a szemkontúrok sem hiányozhatnak a kifutókról. De nem a klasszikus fekete! Szilvi a Szilvaglam Youtube csatornáján megmutat önöknek néhány igazán tartós szemkontúrozási trükköt. Ha szívesen kipróbálná az általa bemutatott technikákat, használja a NMB2HU kódot, amellyel 20% kedvezményt kap a Maybelline termékekre! Nézze meg a lenti videót, és tudja meg, hogyan tud könnyedén extra tartós és trendi tusvonalat húzni magának, a Maybelline Tattoo Liner hosszantartó szemceruzával. Kísérletezzen szabadon a színekkel és formákkal, a fényes és matt árnyalatokkal, kedve szerint!

szemkontúr

2. SMINKTREND: TERMÉSZETES SZEMÖLDÖK

Talán furcsán hangzik, de a mostani trend az alapokhoz való visszatérés. Az Instagramon a túlságosan szögletes szemöldök már a múlté! Fogja a Tattoo Brow Pomade géles szemöldökformázó krémet és kétvégű applikátorát és először vigye fel a festéket a ferde ecsettel a szemöldökére, majd az applikátor másik végén található kefével fésülje át.

Vegyen fel egy kevés festéket az ecsetre, a felesleget törölje le az üveg szélén, hogy elkerülje az elkenődést. Húzzon rövid vonásokat a szemöldökszálak irányának megfelelően, hogy kitöltse a hiányos részeket és hangsúlyozza a szemöldökét. Próbálja megtartani a szemöldöke természetes formáját és ne feledje, hogy a szemöldököknek nem kell tökéletesen egyformának lenniük! Az éles és nagyon szabályos vonalak már nem divatosak!

3. SMINKTREND: A MATT ÉS FÉNYES TEXTÚRÁK KOMBINÁCIÓJA

Elhisszük, hogy ez olyasmi, amit Szilvi segítsége nélkül nem merné kipróbálni! A videóban azonban megnézheti, hogyan játsszhat a Matt City Bronzer és a Strobing Stick matt és fényes textúráival!

1.lépés: Matt bronzosító

Az alap a matt bronzosító és egy kontúrozó púder egyben – ez a szezon slágere. Helyettesíti a klasszikus, erős kontúr stifteket, azzal ellentétben üde, kissé napcsókolta megjelenést ad. Válassza ki a bőrtnósusához leginkább illeszkedőt a Maybelline City Bronzer 4 árnyalata közül! A bronzosítót egy ecset segítségével vigye fel az orcák alá és az arc egyéb területeire, amelyeket ki szeretne emelni, majd az ujjhegyével vigye fel a szemhéjra és az ajkaira is.

2.lépés: krémes highlighter

A bronzosító után jöhet a matt és fényes termékek nem mindennapi kombinációja! Nagyszerű, hogy nem csak a színekkel, de a textúrákkal is játszhat! Próbálja ki őket és kombinálja kedve szerint! De vigyázzon, ha különböző textúrájú termékeket visz fel egymásra jobb ha a zsírosabb kerül alulra, majd a száraz vagy púderes felülre! Használja a Strobing Sticket az arccsontja legmagasabb pontján, a szemhéjra, az orra és az ajkakra. Az ajkai közepére is vigye fel. Itt kicsit ki is mehet a vonalból felül, hogy optikailag megnagyobbítsa az ajkait!

Ha pedig tovább szeretnél kísérletezni, ne félj kombinálni az arany, az ezüst, illetve a hideg és meleg tónusokat! A két altónus kombinációjával és használatával nem hibázhatsz!

4. SMINKTREND: ELMASZATOLT AJKAK

Szilvi megosztotta velünk kedvenc új ajaktrendjét: az elmaszatolt ajkak elkészítésének technikáját. Vigye fel a matt ajakrúzst az ajak közepére és egy ecset vagy az ujjai segítségével, ütögető mozdulatokkal, oszlassa el kifelé, a szélek felé haladva, hogy igazán átmenetes legyen.

A modellen látható smink neked hordhatatlannak tűnhet, de higgye el, hogy könnyen a mindennapjaihoz igazíthatja! Hogyan? Nézze meg a Maybelline Make-up in the City videót itt: