4 kozmetikai termék, ami nem hiányozhat a strandtáskából!

kozmetikumok

Kedves Hölgyeim! Immár a nyári szezon második felében járunk, ezért fontos, hogy ezeket a forró napokat még teljes mértékben kihasználjuk. Amikor a nyaralásra készül, minden bizonnyal gondja lesz rá, hogy olyan tökéletes fürdőruhát vásároljon, melyben jól mutat majd a strandon. Ez teljesen érthető! Természetesen fontos a fürdőruha, a napszemüveg és a gyönyörű szandál, de mi van, ha végre megérkezik a tengerhez, és rájön, hogy megfeledkezett azokról a kozmetikumokról, amiket a strandon egyszerűen NEM NÉLKÜLÖZHET? Ezért sietünk mi most az ön segítségére!

Hogy semmiről se feledkezzen meg, összeállítottuk annak a 4 legfontosabb dolognak a listáját, amiket nyaraláskor semmiképpen nem nélkülözhet.

A 4 LEGFONTOSABB DOLOG, MELYNEK MINDIG A STRANDTÁSKÁJÁBAN KELL LENNIE

1) Napozókrém

Bech Bag Essentials

Nagyon fontos! Ez talán az egyetlen olyan termék, melyről véletlenül sem szabad megfeledkeznie. Bizonyára előfordult már, hogy napozókrém nélkül indult a vízpartra, ezért idén elsőként ezt tegye be a bőröndjébe! Például a fokozott védelmet nyújtó EUCERIN Sunnapozókrémeket ajánljuk a figyelmébe.

2) Hajolaj napsugárzásnak kitett hajra

Bech Bag Essentials

Abban bizonyára egyetért velünk, hogy a strand és a napfény kombinációja nem tesz túl jót a hajának. Azonban most már nincs mitől félnie! Legyen a táskájában védőspray vagy hajolaj. Mi az Alfaparf Milano hajspray, azoknak pedig, akik jobban kedvelik a hajolajat, a PhytoPlage hajolaj alkalmazását javasoljuk.

3) Ajakbalzsam

Minden ember más, de az extrém hőmérséklet a bőrt, főleg az ajkakat, teljesen kiszáríthatja. Rengeteg kiváló ajakbalzsam létezik, de ha a nyári használatra legjobban megfelelő két márkát kellene kiválasztanunk, határozottan a Neutrogena és Labello márkákat javasolnánk.

4) Vízálló szempillaspirál

Bech Bag Essentials

A nyaralásról természetesen rengeteg csodálatos fotó készül majd. Igazunk van? Ne hagyatkozzon a szűrőkre és a fotoshopra, legyen mindig kéznél a vízálló szempillaspirálja! A dúsabb hatásért a Lancome Hypnose Drama, a hosszú és tökéletes ívű szempillákért pedig a Catrice Allround márkát válassza!