3 különböző ajakfestési trend

lipstick_maybelline

Merész ajkakra vágysz? Nem feltétlenül kell hozzá vibráló vörös vagy rózsaszín ajakrúzs. Szerezz be olyan sminktermékeket, amelyeket nem feltétlenül az ajkaidra használnál. Újítsd meg velük a megjelenésed, hogy idén nyáron minden tekintet rád szegeződjön!

Csillámló kontúr

Egy egyszerű trükk, amivel különlegessé teheted a sminked és teltebbé varázsolhatod az ajkad. Első lépésként válassz egy intenzív árnyalatú rúzst. A képen a Maybelline Color Sensational ajakrúzs 886 Berry Bossy árnyalata látható. Az ajakkontúrozáshoz vedd segítségül a Lasting Drama Light Liner szemceruzának egy árnyalatát. Ha például lilás ajakrúzst választottál, ahhoz megfelelő párosítás lehet a hideg, rózsaszín kontúr árnyalat. Az ajkaid kifestése után vidd fel az ajakkontúrt ajakvonalad mentén.

Ügyelj arra, hogy felső ajkad középső részét se hagyd ki az igazán telt és látszólag dúsabb hatás érdekében! A ragyogás intenzitása tőled függ: varázsolhatsz egészen lágy vagy akár merész megjelenésű ajkakat is. Utóbbi esetben az ujjaiddal kicsit oszlasd el a felvitt kontúrt, hogy az ajakrúzs és a szemceruza eltérő árnyalata szép átmenetet képezzen egymással.

maybelline

Textúrák ötvözése

A második trükk az ajakrúzs és ragyogást kölcsönző textúrák keverése, amely krém állagú ajakrúzs és a ragyogó fényű szemhéjpúder ötvözéséről szól. Ez a kombináció a sminkmesterek körében már nagy népszerűségnek örvend és egyre inkább a lányok napi sminkrutinjává válik szerte a világban. Ha nem tudod eldönteni, hogy vajon melyik ajakrúzs árnyalat illik hozzád legjobban, akkor a Maybelline Made for All rúzskollekcióját neked találták ki! A kollekció univerzális árnyalatai mindenkinek jól állnak: a Maybelline 2 év fejlesztés eredményeként, 2 000 tesztelt árnyalat közül létrehozott 6 árnyalatot, amelyek között minden nő találhat magának megfelelőt. Többek között ilyen az élénk rózsaszín Fuschia for Me árnyalat is, amit a The 24karats szemhéjpúder paletta arany árnyalatával ötvöztünk.

Vigyél fel egy kevés szemhéjpúdert az ajkad közepére, ahol a hatásnak a leglátványosabbnak kell lennie, majd ezt követően enyhén oszlasd szét ujjaid segítségével a szélek felé haladva. A modell erőteljes, kontrasztos árnyalatokat visel, azonban ha te szolidabb megjelenésre vágysz, válassz kevésbé eltérő, egymással összhangban lévő árnyalatokat. Ez az egyedi ajaksmink bizonyos szögekből lesz csak észrevehető, így varázsolja igazán ragyogóvá a megjelenésed!

3 különböző ajakfestési trend

Ombré ajakfestés és további inspiráció

Az Ázsiában oly népszerű, enyhén elhalványuló és romantikus hatást keltő ajakrúzsozás Európában is kezd elterjedni. Nem csoda, hiszen nagyszerűen illik a könnyű, nyári ruhákhoz és csak 2 termékre van hozzá szükséged!

hu lipstick maybelline

Nézd meg a Maybelline legújabb Make-up in the City videóját, hogy megtudd hogyan készíti el ezt a sminket Szilva, illetve hogyan birkóztak meg Nemes Annával a rúzskerék kihívással! Ha Te is ki szeretnéd próbálni az inspiráló trendek egyikét, használd a NMB3HU kódot, amellyel minden Maybelline termékre 20% kedvezmény jár!