3 ALAPVETŐ sminktermék, azokra a napokra, amikor késésben vagy

Maybelline sminktermékek

Szundira állított ébresztőóra, 4 átöltözés, egy beakadt cipzár vagy lekésett busz? Ezt mindannyian jól ismerjük: néha bizony késében vagyunk. Ezért bemutatunk néhány olyan sminktermékeket, amelyek segítenek ezeken a reggeleken! Sok másik terméket helyettesíthetnek, könnyen használhatóak, és a segítségükkel senki sem fogja észrevenni, hogy késében voltál!

Instant Anti Age Eraser

Valódi kis csoda egy stiftben, amelyhez egy szivacsos applikátor tartozik. Az Instant Anti Age Eraser folyékony korrektor egy ikonikus Maybelline termék, amely a nők és a sminkmesterek táskáiban is megtalálható világszerte. Ez nem meglepő, mert igazán sokféleképpen használható! Ha sietned kell, olyan színt érdemes választanod, amely egy árnyalattal világosabb, mint a szokásos alapozód. Ez a megfelelő helyeken világosítja a bőrt, üde megjelenést kölcsönöz és a korrektor közepes fedésének köszönhetően el is fedi a bőrhibákat.

Vidd fel az Instant Anti Age Erasert ugyanazokra a területekre, mint a Szilva a képen - a homlok közepére, a szem alá, az orr élére és oldalára, az ajkad fölé, az álladra és ha kell, a bőrhibákra. Majd könnyedén dolgozd össze az ujjaiddal, és már kész is! Nincs szükség ecsetre vagy szivacsra. 2 perc alatt a bőröd egységes és üde lehet!

Maybelline korrektor aplikátorral

 

Ha tetszik ez a felviteli mód, akkor kipróbálhatsz egy sötétebb korrektorárnyalatot, mint a szokásos alapozód, és kissé kontúrozhatod vele a bőröd. Ezúttal ne az arcod kiemelkedő pontjaira alkalmazd az Instant Anti Age Erasert, hanem oda, ahol „el kell mélyíteni az árnyékot”: az arccsontok alá, az ajak alá, a hajtövek mentén vagy az orr szélén.

És még egy tipp az Instant Anti Age Eraser használatához: ha nem szeretnél hagyományos alapozót használni, vigyél fel a bőröd színéhez hasonló árnyalatú korrektort. Így elfedheted a bőrhibákat, és egységesítheted az egész arctónusod!

SuperStay Ink Crayon

Az idei év újdonsága: a Maybelline SuperStay Ink Crayon ajakrúzsceruza, amely nagyon könnyen használható. Először rajzold meg az ajkad körvonalát, majd töltsd ki színnel. A felvitel mindig pontos lehet, mert a beépített hegyező segítségével kihegyezheted a rúzsod.

A SuperStay Ink Crayont pirosítóként vagy szemhéjfestékként is használhatod a szuper stílusos monokróm megjelenésért! Vidd fel a rúzst közvetlenül az arcodra és a szemhéjadra, és dolgozd el, vagy vegyél egy keveset az ujjadra a lágyabb hatásért, és készíts friss megjelenést csupán néhány érintéssel!

A harmadik terméket a Makeup in the City részében mutatjuk be, amelyben Szilva és Anna ezeket a trükköket általunk is jól ismert, mindennapi helyzetekben mutatják be!