2020 trendi hajszínei

2020 hajszín trendjei

Egy jól megválasztott frizura klasszisokkal javíthat megjelenésünkön. És mivel néha minden nőnek kedve támad változtatni, talán épp most van itt az ideje, hogy a legforróbb trendekből inspirálódjon. Bemutatjuk a 2020-as hajszíneket!

A sokoldalú hideg szőke

2020-ban a legforróbb trendi hajszín a hideg szőke. A legeslegnagyobb előnye, hogy a nők többségének jól áll. De legjobban a természetesen világos hajú nőkön fogja mutatni.

Ha szőkülni szeretne, a Schwarzkopf Professional Blondme hamvasító és tonizáló adalékanyag Cool árnyalatát ajánljuk, amely akár kilenc árnyalattal is közelebb juttatja álmai hajszínéhez. Hasonlóan megújulhat a Schwarzkopf Professional Blondme pormentes púder segítségével, amely melírhoz is tökéletes. A 2020-as hajfestékek kímélik és nem károsítják a hajszálakat.

Schwarzkopf Professional Blondme

Az elegáns ezüst

2020 divatos hajszínei közé tartozik a merész szürke és ezüst is. Ezek a színek azonban nem minden bőrszínhez passzolnak, ezért legyen óvatos, nehogy sápadt Jégkirálynővé változzon! De ha összeillő árnyalatokat választ, tündöklő eleganciájával fog kitűnni a tömegből ezüst vagy szürke hajszínével. A L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup 3-as árnyalata, a Grey gondoskodik az intenzív ezüstösségről, amelynek vonzó csillogást is kölcsönöz.

Egynapos haj make-up szőke hajra

A szikrázó barna

A merészebb és a természetes színeknek is kedveznek 2020 hajfestési trendjei. A második csoportból is kiemelkednek a melegen szikrázó, barna árnyalatok, amelyek egészséges könnyedséget és ragyogást kölcsönöznek a hajnak. A L’Oréal Paris Casting Crème Gloss hajfesték Milk Chocolate árnyalatának köszönhetően akár nyolc héten át gyönyörködhet vakítóan ragyogó és selymesen puha hajkoronájában.

Fokozatosan kimosható hajszínező krém

Lágy pasztellek

A 2020-as év trendi hajszínei között éppúgy megférnek a rózsaszín pasztellárnyalatai, mint a lila sötétebb színei. A pasztellrózsaszín optimista hatást kelt, és jelentős fiatalító hatása is van, mert lágyabbá teszi a vonásokat. Már régóta szeretné kipróbálni, de még nem gyűjtött hozzá elég bátorságot? Várjon vele nyárig, amikor még a nagyon karakteres színek sem feltűnőek. A kísérletezésben segítőkész társa lesz a L'Oréal Paris Colorista Washout Pink árnyalata, amely fokozatosan mosódik ki, és nem tartalmaz sem oxidálószert, sem ammóniát.

Ideiglenes festék hajra

Lila a bátraknak

A Trendi hajfestékek 2020 című könyvében természetesen a lilának is jár egy fejezet, ami nagy örömére fog szolgálni a sötétebb árnyalatok kedvelőinek. A L’Oréal Paris Colorista Permanent hajfesték, főleg az ellenállhatatlan Dark Purple árnyalata, leginkább a sötétebb bőrtónusú nőknek állhat jól. Ha világosabb árnyalatot szeretne, próbálja ki a L’Oréal Paris Colorista Washout kimosható hajszínező Purple árnyalatát. A trendi hajfestékek 2020-ban is annyi lehetőséget kínálnak, hogy kedve szerint változtathatja majd megjelenését.

Trendi lila hajszín