2020 tavaszi körmei: Melyik a legtrendibb?

Tavaszi körömlakk trendek

Felejtse el a klasszikus francia manikűrt, köszöntse a napsugarakat új stílussal! 2020 tavaszi körmei meglepően játékosak, eredetiek, ugyanakkor elegánsak is. Melyiket válassza a széles körömlakk kínálatból? Megmutatjuk a legjobbakat!

„Half moon“ körmök

2020 trendi körmei közé tartozik a két színt kombináló ún. félholdas manikűr, aminél a félhold a körömágy alakját követi. Egy kis ügyességgel és pontossággal máris garantált a káprázatos eredmény! A félhold nagyon egyszerűen elkészíthető: vigye fel körmeire a gyorsan száradó Rimmel körömlakk fehér White Hot Love árnyalatát, megszáradása után pedig használja az apró félkör alakú papírsablont. Helyezze a sablont a köröm tövéhez úgy, hogy az elfedje a szükséges részt, majd a hosszabb, fedetlen részre hordja fel a NOBEA Festive élénkpiros Festive Red árnyalatát, ami egyetlen réteggel is remek fedést ad. Az esetleges hibákat körömlakklemosó tollal simán ki tudja igazítani.

Tavaszi körömlakkok

Sötét és matt körmök

A tavasz nem feltétlenül csak virágáradat. 2020 tavaszán a körmöket elegáns, sötét színek is díszíthetik. A matt hatású, sötét árnyalatok hosszú, de kifejezetten rövid körmökön is jól mutatnak, ráadásul bármilyen alkalomhoz illenek. Habár a divat olyan, mint az áprilisi időjárás, van egy szín, amely nélkül a tavasz elképzelhetetlen. Melyik? Hát a zöld! Vigye fel a Sally Hansen mélyzöld gél körömlakkot, majd megszáradása után jöhet a matt hatást eredményező Miracle Gel speciális top coat. Hogy teljesen „wow“ legyen, hagyja mindkét kezén eltérő sorrendben néhány körmét fényesen.

Sally Hansen körömlakkok

Minimalista „dots“ körmök

A közkedvelt pöttyös, trendi körmök tavasszal igazi képzőművészeti csodák. Ezeknek a körmöknek az elkészítését főleg azok élvezik majd, akik imádják a finom kidolgozást: vigye fel a körömre a Catrice More Than Nude termékcsalád Pearly Ballerina árnyalatát. Amikor rendesen megszárad, tegye rá a finom pöttyöket, de figyelem, ez a művelet igazán pontos kezet igényel. Az összes pont precíz felviteléhez használja a Catrice ICONails körömlakkot. És készen is van! Lett egy saját művészi alkotása!

Catrice körömlakkok tavaszi színekben

Nude körmök

A testszínű árnyalatok romantikusak, de ami a legfontosabb, ápolt és tiszta hatást keltenek. Mivel világos és sötét bőrön is jól mutatnak, a nude körömlakkokat egyetlen, egyszerűséget valló nő alapfelszerelése sem nélkülözheti. Ugyanakkor azok a nők is nagyra értékelik, akiknek a ruhatára „statement “ darabokkal van tele, ugyanis a semleges testszín minden outfit tökéletes kiegészítője. Próbálja ki, mondjuk az Yves Saint Laurent La Laque Couture Beige Léger színárnyalatát, ami még erősíti is körmeit. Amennyiben igazi sztár szeretne lenni, tegyen hozzá egy kis csillámot is. Csak egy-két körmére, hogy azok ékszerként csillogjanak...

Tavaszi nude körmök

Húsvéti körmök pasztellszínekben

A tavasz és a húsvét is rászolgál a stílusos ünneplésre. 2020 trendi, tavaszi körmei a pasztellszínek fesztiválja. Kulcsszó? Üdeség! A sárga, türkiz vagy rózsaszín körmök belépőt jelentenek a tavaszi divatszezonba. Mi a Dermacol Mini Summer Collection zamatosabb színárnyalatait javasoljuk, melyekkel igazán szabadjára engedheti fantáziáját. Ezek a színek korlátlanul kombinálhatók, semmilyen faux pas nem létezik. Készítse el saját szivárványát!

Színes tavaszi körmök

 

Lakkozzon, fessen, mattítson és csillámosítson, azonban ne felejtse el, hogy a precíz manikűr vonzza a tekinteteket, így a kéznek is tökéletes formában kell lennie. Az általunk összeválogatott legjobb kézkrémek tökéletesen ápolják és táplálják a kéz bőrét.