2019. évi legjobb női parfümök

legjobb parfümök

2019. évi legjobb női parfümök

Dior Joy és Miss Dior új kiadásban

Az új trend valójában már ősszel megmutatkozott. Megszületett például a szívében jázmint és különleges grassi rózsát rejtő, örömmel és fénnyel teli Dior Joy by Dior parfüm. És pont a virágos eszencia, főleg a rózsa az, ami teljesen alapvetővé vált az idén. Ez az oka annak is, hogy januárban a Dior egy másik finomságát, a szintén a grassi rózsára alapozó Miss Dior Eau de Toilette új kiadását is megjelentette, amivel még a 2013. évi eredeti parfümöt is sikerült túlszárnyalnia.

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie

Jó esélye van bekerülnie a 2019. évi legjobb női parfümök közé a Kenzo újragondolt „pipacsos“ parfümjének is. A Flower by Kenzo Eau de Vie néven megjelent illat az életet, a boldogságot és a szenvedélyt ünnepli. Ám vigyázat, ebből sem hiányzik a rózsa, ami ezúttal bolgár...

Oscar de la Renta Bella Rosa

Oscar de la Renta februárban mutatja be Bella Rosa parfümjét, amely mi más is lehetne, mint egy rózsával, üdeséggel és gyöngédséggel teli illat. Ez is egy továbbgondolt változat, mely a gyönyörű Bella Blanca nyomdokát követi. Aki esetleg még nem ismerné, annak elárulom, hogy törékenységével mindenkit megérint, és olyan érzést kelt, mintha egy friss harmattal borított kert közepén találná magát. Szívében a fehér rózsa mellett jázmin, ibolyalevelek és elbűvölő gyöngyvirág illata árad.

Gucci Bloom Nettare di Fiori

Természetesen a Gucci sem maradhat le! A Gucci Bloom Nettare di Fiori már a fejillatban a rózsát és a gyömbért kombinálja, majd jázminnal és tubarózsával teljesedik ki. Mindezt pedig egy pacsuli, pézsma és illatcserje alkotta, erős alapra helyezi. Be is került a női parfümök top újdonságai közé!

Burberry Her

Szippantson bele a Burberry Her féktelen és elemi erejű illatába, mely a ribizli, málna és szeder gyümölcsös jegyeivel azonnal rabul ejti, hogy feltárhassa ön előtt a szívében rejtőző ibolyát és jázmint, végül pedig a pézsmás és ámbrás fás alapját.

JOOP! Wow! for Women

Mivel az idei év illatainak a másik alapvető eszenciája a gyümölcs, így a JOOP! Wow For Women is figyelemre méltó. A málna rózsával, bazsarózsával, és az alap fehér pézsmájával társul benne, így magabiztos nőknek való, igazán érzéki, virágos parfüm, hiszen a virágos illat nem csupán gyöngéd és törékeny lehet!

2019 legjobb férfi parfümök

A 2019. évi férfi parfümök is csábítóak. Az idei év kedvenc eszenciája a citrus és a menta lett. Az illatok tiszták, energiát árasztanak, és kifejezetten olyan férfiaknak valók, akik tisztában vannak azzal, hogy mit akarnak.

Burberry Mr. Burberry Indigo

A Mr. Burberry Indigo parfümben grépfrút, citrom, bergamott és rozmaring rejtőzik. Szíve menta, zsálya, vizes jegyek, tea, illetve ibolya után dobog. És az alapja? Tölgymoha és egyedülálló Iso E Super eszencia. Önmagát adja, és teljesen őszinte. Vagyis egy egyéniség a top férfi parfümök között!

Hugo Boss Hugo Reversed

Hugo Boss már megmutatta a Hugo Reversed parfümjét, melynek minimalista üvegcséje teljesen eltér a klasszikus stílusától. A fejillatát grépfrút és calabriai bergamott jegyek adják, és kis idő után rozmaring és egyedülálló Pamplewood molekulák csatlakoznak hozzájuk. Ezeket fás-citrusos jegyek követik, majd mindezt egzotikus haiti vetiverrel „támogatja meg“. Rendkívül progresszív!

Salvatore Ferragamo Uomo Signature

Salvatore Ferragamo és Uomo Signature parfümje szintén a citrusokkal dolgozik. Ezúttal viszont a Keletre repít minket, ugyanis rózsaszín borsot, fahéjat, kardamomt, pacsulit, illetve pörkölt kávészemeket is mellékel az illathoz. Így egy esti viseletre ideális kombináció született.

Armani Code Absolu

Na és az abszolút csúcs? Szerintem a 2019. évi férfi parfümök kategóriájában az Armani Code Absolu viszi el a pálmát. Már csak azért is, mert az arca nem más, mint a kanadai félisten Ryan Reynolds, és egy TOP illat. Az almával kísért zöld mandarint kis idő után narancsfavirág, sárgarépamag és nugát váltja, és az alapban a női szíveket vanília, tonkabab, és néhány fás jegy dobogtatja meg. Egyszerűen luxus! Már most, februárban megjelenik... 😊