2019. évi hajfesték trendek

Íme 2019 legújabb hajfestés trendjei!

Hamarosan itt a tavaszi szezon. Legfőbb ideje, hogy képbe kerüljön a 2019. évi legújabb hajfestési trendekről! Van-e jobb alkalom egy teljesen új színre váltani, mint a tavaszi szezon?

trendi hajszín

Természetesen az a legjobb szín, ami jól áll önnek. Ezt pedig az idei tavasz meg is engedi. Tehát: milyen trendek uralják majd az idei évet, és melyek lesznek pont az ön hajszínei?

Living Coral a punkoknak

A Living Coral, mint a 2019. év színe természetesen meg kellett hogy jelenjen a 2019. évi trendi hajszínek között is. Idén könnyűszerrel kiszorítja a közkedvelt pasztell rózsaszínt, és bátran állíthatom, hogy ez kellemes változás. A Living Coral optimizmust és magabiztosságot sugároz, és pont nekünk, akik magunk is ilyenek vagyunk, illik a legjobban. Tele van energiával, nyáron pedig remekül megy napbarnított bőrhöz, és a szeplőknek is szexi kiegészítője lesz!

Kezdetként nyugodtan próbáljon ki egy féltartós festéket (pl.: a L´Oréal Professionell Colorful Hair Pro Hair Make-up, Sunset Coral árnyalatát). Ám ha mégis hűvösebb árnyalatot szeretne, idén a kék is OK (lásd I Heart Revolution Rainbow Shots, Beach Babe Blue árnyalat).

trendi hajszínek

Azonban, ha inkább konzervatív, úgy lehet, hogy jobban bejön majd önnek az eperszőke. A meleg, szőke árnyalatok könnyű mézes színezetet kapnak benne, és félig érett eperre emlékeztetnek. A L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rosegold színárnyalatával tökéletes összhangba hozhatja, de lehet, hogy a Schwarzkopf Professional Blondme (aminek egyenesen Strawberry árnyalata van) hajszínező spray is elég lehet rá.

Magabiztos réz!

Vezető szerepet játszik majd az energikus és provokatív rézvörös is, ami az aktuális trendek talán legjobb hajszíne (mert szinte mindenkinek jól áll)! Barna szemmel egy játékos kompozíciót alkot, a kék szemű szépségeket pedig vad ragadozóvá változtatja. Temperamentumos!

trendi hajszínek

Ha egyelőre csak próbaképpen szeretné kipróbálni, válassza a Wella Professionals Color Fresh Create Infinite Orange árnyalatát.

A trend további színei viszont a vörös hajúaknak is természetes „mushroom brown“ árnyalatokat kínálnak, és a hajfesték újdonságok között megjelenik az úgynevezett mocha ombré is. Így, ha nem tetszik a rézvörös, az sem baj.

Fekete vagy fehér?

A fekete hajúaknak továbbra is elsősorban a híres Kardashian klán határozza meg a trendet. Sima, fényes hollófekete, ideális esetben a haj teljes hosszúságában, és L’Oréal Professionel Majirel hajfestékkel kezelve.

trendi hajszínek

Azonban, ha ez önnek egy elérhetetlen kombináció, teljesen más utat is választhat (végül is megint, mint a híres K nővérek). A 2019. évi trendekben ugyanis a platinaszőke és az ezüstfehér, vagy a szürkés haj (főleg világos bőrrel kombinálva) közvetlen kontrasztja is jelen van. Ráadásul úgy tűnik, hogy minél több a lenövés, annál jobb! Mindenesetre megér egy próbát a Wella Professionals Color Fresh Create.