2013 legkedveltebb parfüm újdonságai

Ebben a cikkben megtudhatja, hogy melyek a legkedveltebb, legforgalmazottabb újdonságai a 2013 -as évnek. Merítsen ihletett Ön is egy új illat választásához magának vagy akár szeretteinek.

parfüm újdonságok 2013

eternity summer

Az a női illat, mely leginkább felkeltette az illatimádók érdeklődését az újdonságok közül, az a Calvin Klein Eternity Summer (2013). Ez a parfüm egy nyári limitált kiadásban került a piacra, mely a már közismert Eternity illathoz kapcsolódó. Az Eternity Summer (2013) nyári kiadása tényleg egyedülállóan magába foglalja az igazi nyári romantikát. A kellemes frissítő tónusai megtestesítik a hullámok által partra sodort kagyló csillogó szépségét. Az illat a forró nyári napokat és a könnyű tengeri szellőt juttatja eszünkbe, mely összeborzolja a hajunkat és lehűti felhevült testünket. Különlegesen összeválogatott esszenciákból tevődik össze, mint például tengeri tónusok, lila akác, pamut virág vagy az érzéki pézsma. Ez a parfüm hihetetlenül bájos, és finom, mint a simogatás.

m
A legkeresettebb férfi újdonságok közé egyértelműen sorolhatjuk a Paco Rabanne 1 Million Intense fényűző parfümöt, mely különlegesen érzéki és ellenállhatatlan. Ez a már-már függőséget okozó illatot James Bond életstílusa inspirálta. Az a férfi, aki ezt az illatot használja magabiztosabbnak hat, és érzi, hogy rendkívül vonzó a másik nem számára. A parfüm citrusos akkordokból, pikáns borsból és kontrasztként finom fahéjból tevődik össze. Az illat leginkább társasági eseményekre vagy szenvedélyes találkákra ajánlott. Az illat az eredeti 1 Million parfümből indul ki. A Paco Rabanne 1 Million Intense üvegcséje már megszokottan arany, látványos és finoman árnyékolt. A fényűzést, az ehhez kapcsolódó életstílust és a korlátlan lehetőségeket mutatja be.

guess

További nagyon kedvelt és sokszor vásárolt női illat a Guess Girl elvarázsoló újdonság. Ez az illat speciálisan a fiatal lányoknak és hölgyeknek készült, akik nem akarnak engedelmesen haladni a tömeggel. A parfüm nagyon érzéki és csábító. A kiemelkedő rózsaszín üveg, mely egy kis szalaggal van díszítve biztosítja a parfüm különlegességét, melyet nem lehet nem észrevenni. A parfüm összetevői között megtalálhatóak az édes dinnye, málna és a csábító liliom tónusai. Nem hiányzik az egzotikus szantálfa vagy a vanília illata sem. A Girl illattal a társaság csábító középpontjává válhat, hisz a parfüm játékos aromája mosolyt csal mindenki arcára.

davidoff rose
Szeretné teljesen kiélvezni a napfelkeltét a tengerparton? Akkor a legjobb megoldás a Davidoff Cool Water Woman Sea Rose limitált újdonság, melyet nem egy hölgy kedvelt meg az idén. A parfüm a tisztaságot és a spontaneitást tükrözi. Egyidejűleg nagyon finom és harmonikus, esszenciái megidézik a természet szépségét, mely a nyári reggelen lassan ébredezik. Az illatnak virágokban gazdag kompozíciója van, melyben megtalálható virágzó bazsarózsa, érzéki pézsma vagy édes nashi körte tónusa. A parfüm elrepíti Önt a homokos tengerpartra, mely egy kellemes reggeli sétára csábítja majd.

hrmes
A gyakran vásárolt újdonságok közé sorolhatjuk a Hermes márka Jour d´Hermes fényűző női illatot, mely a nyári esőt követő hűsítő reggeli harmatot juttatja eszünkbe, vagy a különleges Burberry Summer 2013 illat, mely egyszerre csábító és elegáns.

beruska
Az új parfüm, mely nemcsak illatával, de extravagáns üvegcséjével is elkápráztatott, az a Marc Jacobs divattervező Dot parfümje. Ez a nem mindennapi illat, mely kifejezi a szabad szellemet azoknak a nőknek készült, akik szeretik az eredetiséget. A vörös flakon fekete pöttyökkel és pillangó szárnyaival a szerencsét és az örömöt jelképezi. A Dot illat virágos tónusai kifejezetten a nyári és tavaszi hónapokra ajánlottak.