ChromwellAccessories Green Öntapadós hajcsavarók hajra

1×
Chromwell Accessories Green Öntapadós hajcsavarók hajra
Chromwell Accessories Green Öntapadós hajcsavarók hajra
( ø 48 x 63 mm ) 12 db

Kód: CHW0020 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Chromwell Accessories Green

Az ügyes Chromwell Accessories Green hajcsavarók segítségével gyönyörű hullámokat és fürtöket készíthet magának.

Tulajdonságok:

  • megbízhatóan csavarja fel a hajat
  • egyszerű kezelés
  • nem károsítja és erősen tartja a hajat
  • többféle színben és méretben kapható

Összetétel:

  • műanyag

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Chromwell a márkáról

Élvezzen otthona kényelmében ugyanolyan ápolást, mint egy professzionális fodrászszalonban! A Chromwell professzionális fodrászeszközök a modern, innovatív technológiákat és az attraktív designt ötvözik! Ez az elsőrangú német márka fodrásztechnikai termékek és segédeszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, amelyek világszerte egyszerűsítik a fodrászok és fodrászművészek munkáját!

A Chromwell fodrásztechnika modern, innovatív és attraktív, ergonómikus kialakítású. Minden a professzionális felhasználók igényeihez szabott, akik gyors, kiváló minőségű és igazán pontos eredményt várnak el. Most otthonában, Ön is megadhatja magának a professzionális fodrászeszközök kényelmét, és egyszerűen olyan frizurát készíthet, amely úgy fog kinézni, mint egy mester alkotása!

A Chromwell márka hajszárítókat, vasalókat, keféket, hajcsavarókat, hajfestő eszközöket és más, egyedülálló segédeszközöket kínál, amelyek segítségével elérheti, hogy haja valóban tökéletesen ápolt és gyönyörű legyen! Alkosson a Chromwellel tökéletes, kompromisszumokat nem ismerő frizurát!

Értékelés Chromwell Accessories Green1