Christina AguileraXperience Eau de Parfum hölgyeknek

Christina Aguilera Xperience Eau de Parfum hölgyeknek
Christina Aguilera Xperience Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
6 458Ft

Spóroljon 34%
30 ml
4 260Ft

Raktáron | 14 200,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CAG01291
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Kövesse a virágcsalit! A Christina Aguilera Xperience Eau de Parfum közvetlenül intim, érzéki öleléssel veszi körül, ahol – virágok mellett – melengető, púderes ámbrával és fával is találkozhat. Ismerje meg ezt az új, érzéki élményt, amely önre vár, ha közelebb merészkedik!

  • virágos-keleti illatokat kedvelő nőknek
  • mindennapos viseletre ideális
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele:
Érzékeit elsőként egzotikus árnyalatú, virágos frangipani keríti hatalmába, melyet bergamott és galagonya illata egészít ki. Nemsokára lótusz akkordokkal kísért, vörös pünkösdi rózsa bontakozik ki, gazdag, bódító narancsvirág kíséretében. Az illatkompozíció ámbra, mahagónifa és tolu balzsam érzéki tónusaira támaszkodik, s ez, a Christina Aquilera Xperience illatbázisát alkotó hármas fogja önt egész idő alatt kísérni.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, galagonya, frangipáni
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, piros bazsarózsa, lótusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
mahagóni, borostyán
Az illat fajtája
orientális, virágos

Christina Aguilera parfümök| Christina Aguilera - A világhírű énekesnő Christina Aguilera már a gyerekkorától kezdve részt vett különböző énekversenyeken. Az első nagyobb sikerét a televíziós show - ban, a Mickey Mouse Club - ban való részvételének köszönheti, és annak, hogy felénekelte a Mulan film betétdalát. Ezek után megjelent az első albuma, melyből milliókat adott el, és melyet az idő múlásával további albumok követtek. Elnyerte a híres zenei Grammy díjat is. Pályája során sok híres vállalatot képviselt, mint a Coca Cola, Pepsi, Skechers, Mercedes-Benz, Versace vagy a Verizon Wireless. Christina Aguilera bemutatott néhány parfümöt is. A Xpose 2004 - ben keletkezett, de nem volt annyira sikeres, ha összevetjük a Simply Christina sikereivel, mely több állam eladási listáját vezette, és elnyerte a UK Fifi Awards 2008 díját is, a hírességektől származó legkedveltebb parfüm kategóriában. 2008 szeptemberében egy újabb sikeres parfüm került a piacra az Inspire.