Christina AguileraDefinition Eau de Parfum hölgyeknek

8×
Christina Aguilera Definition Eau de Parfum hölgyeknek
Christina Aguilera Definition Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
8 971Ft

Spóroljon 45%
50 ml
4 880Ft

9 760,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CAG1056 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 10. 27.

Leírás Christina Aguilera Definition
Összetétel

Határozza  meg saját erejét. A Christina Aguilera Definition eau de parfum nőies, virágos illat magabiztos noknek. Christina Aguilera anyuka, énekesnő, zenész és sok nőt inspirált ahhoz hogy fedezzék fel a bennük rejlő erőt. Ezt testesíti meg az illat is.

  • orientális-virágos illat
  • mindennapi viseletre
  • magabiztos nőknek

Illat összetétele
Az illat első tónusai igazán gyümölcsösek. Harmonikusan kombinálja a  piros almát, olasz mandarint egy leheletnyi szicíliai bergamott. Az illat szívét egy romantikus orchidea csokor képzi. A legtovább érezhető alap a cśabító pézsma, ámbra és heliotrop illataival vesz le a lábadról.

Illat története
“A Definition illat alkotására saját tapasztalatból merítettem ihletet. Rengeteg inspiratív és erős nő vesz körül és pont ezt a női energiát szerettem volna a illattal is előhívni. A nők önbizalommal születnek! Erre szerettem volna emlékeztetni a nőket” mondta a Definition illatról Christina Aguilera. Az parfümöt  Guillaume Flavigny alkotta és először 2017-ben jelent meg.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
piros alma, olasz mandarin, szicíliai bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
orchidea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
heliotrop, hinoki hamis ciprus, ámbra, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos

Christina Aguilera a márkáról

Christina Aguilera parfümök| Christina Aguilera - A világhírű énekesnő Christina Aguilera már a gyerekkorától kezdve részt vett különböző énekversenyeken. Az első nagyobb sikerét a televíziós show - ban, a Mickey Mouse Club - ban való részvételének köszönheti, és annak, hogy felénekelte a Mulan film betétdalát. Ezek után megjelent az első albuma, melyből milliókat adott el, és melyet az idő múlásával további albumok követtek. Elnyerte a híres zenei Grammy díjat is. Pályája során sok híres vállalatot képviselt, mint a Coca Cola, Pepsi, Skechers, Mercedes-Benz, Versace vagy a Verizon Wireless. Christina Aguilera bemutatott néhány parfümöt is. A Xpose 2004 - ben keletkezett, de nem volt annyira sikeres, ha összevetjük a Simply Christina sikereivel, mely több állam eladási listáját vezette, és elnyerte a UK Fifi Awards 2008 díját is, a hírességektől származó legkedveltebb parfüm kategóriában. 2008 szeptemberében egy újabb sikeres parfüm került a piacra az Inspire.

Értékelés Christina Aguilera Definition6