Christian AudigierEd Hardy Love & Luck Woman Eau de Parfum hölgyeknek

8×
Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck Woman Eau de Parfum hölgyeknek
Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck Woman Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
12 090Ft

Spóroljon 47%
100 ml
6 360Ft

Raktáron | 6 360,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: EDH0007
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

A fiatalos szabadságot testesíti meg illatában a Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck Woman Eau de Parfum hölgyeknek. Különleges illatkompozíció amely édeskés, gyümölcsös tónusainak köszönhetően, mégis különleges virágos akkordjaival. Ideális választás a mindennapokra.

  • a 21. századbeli modern nőknek
  • virágos-gyümölcsös illat
  • nappali viseletre

Illat összetétele
A Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck illata a frissítő vérnarancs, bergamott, és vodka koktéljával kelti fel figyelmét. Szívében kibontakoznak a gyümölcsös tónusok a szilvának, ribizlinek, és narancsnak köszönhetően. Mindezt jól kiegészíti a pikáns bors, és a gyengéd jázmin. Alapja érzéki a pézsma, pacsuli és szantálfa kombinációnak köszönhetően.

Illat története
Adriana Medina-Baez alkotta az  Ed Hardy Love & Luck illatot 2008-ban. Fiatalos, könnyed illat, amelyre a játékos, tetoválásra emlékeztető flakonja is utal. Frissítő gyümölcsös illata leginkább a melegebb időjárásban bontakozik ki, így a nyári kalandokhoz tökéletes választás.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, bergamott, fa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szilva, nektarin, jázmin, bors, ribizli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pézsma, pacsuli, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Christian Audigier parfümök|Christian Audigier - Az egyik leghíresebb tetováló Don Ed Hardy az ameriakai Kaliforniából származik, ő volt az első Amerikában, aki ázsiai motívumokat használt a művészetében. Lehetősége volt 1973 - ban Japánban tanulni. 1981 - ben megalapította a Hardy Marks Publications márkát, és ezzel publikálta a tetoválásról szóló könyvsorozatát. 2004 - ben Christian Audigier divattervező megvásárolta az Ed Hardy ruhakollekció gyártási jogát, a ruhákat nagyban inspirálta a tetováló Don Ed Hardy design - ja. Az egyedi darabokat megkedvelték többek között David Beckham, Madonna, Britney Spears, Kanye West, Heidi Klum és más hírességek. Az idő múlásával megjelentek az Ed Hardy márka parfümjei is, melyeket karakterizálnak a vad alakzatok, változatos és ötletes üvegcsék és dobozok.